وی افزود: پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان فارس در ۱۶۹ کد رشته انجام میشود که ۳۸ رشته جدید نیز به رشتههای قبلی اضافهشده است.
احمدی تصریح کرد: مراکز جامع علمی کاربردی بنیاد شهید، دادگستری، شهرداری و خبر نیز از ترم جدید پذیرش دانشجو خواهند داشت.
این مقام مسؤول ظرفیت پذیرش دانشجو در ترم جدید این دانشگاه را ۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو عنوان کرد و افزود: هماکنون ۱۵ هزار دانشجو در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در ۳۸ مرکز دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند که نزدیک به ۲ هزار مدرس نیز به امر آموزش آنان میپردازند.
احمدی با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه علمی کاربردی واگذاری امر آموزش به بخش غیردولتی است، افزود: تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ مراکز دولتی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
وی بیان کرد: دانشجویانی که در حال حاضر در مراکز علمی کاربردی تحصیل میکنند در صورت انتقال واحدها به بخش غیردولتی، با تطبیق دروس میتوانند به ادامه تحصیل بپردازند و از این بابت نگرانی نداشته باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس توسعه فعالیت این دانشگاه به خارج از مرزها را نیز از اهداف مهم این دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر با کشور عمان در حال مذاکره هستیم تا برای این کشور با تأسیس مرکز علمی کاربردی، نیروی مهارتی تربیت کنیم.
انتهای پیام/ر