سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارگاه آموزشی اندازه گیری مواد نگهدارنده مواد غذایی در جهرم

کارگاه آموزشی اندازه گیری مواد نگهدارنده مواد غذایی با حضور کارشناسان قطب ۵ کشور در جهرم برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: کارگاه عملی اندازه گیری مواد نگهدارنده (سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات) در انواع مواد غذایی شامل  انواع سس ها، انواع کیک و کلوچه، انواع آب میوه ونوشیدنی که توسط دستگاه HPlc (کروماتوگرافی مایع) و اسپکتروفتومتر UV انجام می‌شود برای کارشناسان آزمایشگاه‌های کنترل مواد غذایی قطب ۵ کشوری برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه یک روزه، کارشناسان به صورت عملی با نحوه آماده سازی نمونه و استانداردها، نحوه تنظیم کردن روش بر روی دستگاه و کار با دستگاه Hplc و اسپکتروفتومتر جهت اندازه گیری نمونه آشنا شدند.

رحمانیان ادامه داد: این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان آزمایشگاه‌های شیراز، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، لار و فسا در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم تصریح کرد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه دارای استاندارد دقیق کشوری است و با توجه به بالا بودن بار فنی کارشناسان آزمایشگاه این کارگاه در این آزمایشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/ر

جهرم میزبان کارگاه آموزشی مواد غذایی

برچسب ها: علوم پزشکی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.