وی افزود: شخصیت حضرت زهرا(س) را باید بر مبنای آن چیزی که از پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین(ع) رسیده تبلیغ و معرفی کرد، چراکه این بانوی بزرگوار در تمامی دوران و زمانها برای تمام افراد الگو و اسوه بوده و حجتی بر حجج الهی است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: حضرت زهرا(س) دختر نمونه اسلام است و پیامبر گرامی اسلام اردات و علاقه بسیار فراوانی بر این بانوی بزرگ داشته و بارها ایشان فرمودند که "پدرت فدای تو باد" یا اینکه لقب امابیها نیز به دلیل پناهگاه بودن حضرت زهرا(س) برای پیامبر گرامی اسلام بود.
محمدی عنوان کرد: حضرت زهرا(س) فردی بود که هر وقت امیرالمؤمنین(ع) وی را میدید تمام غمها و غصههایش از میان برداشته میشد، همچنین حضرت زهرا(س) یک مادر نمونه بود که فرزندان بزرگی مانند حسنین(ع) و حضرت زینب(س) را پرورش داده است.
وی جلوههای خاص عبادی حضرت زهرا(س) را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: در کنار تمام ویژگیهایی که برای این بانوی بزرگ میتوان برشمرد، جلوه بندگی و عبودیت حضرت زهرا(س) برجسته و نمونه است که به خاطر همین ویژگی نیز خداوند متعال لقب محدثه را بر وی عطا کرد، حضرت زهرا(س) در سه اصل مدیریت درست منزل، ورود در مسائل اجتماعی و عبودیت و بندگی الگو و اسوهای بینظیر است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) مدافع و حامی نمونه ولایت و امامت است، ایشان بدون هیچگونه ملاحظهای در شرایط سختی که برای امیرالمؤمنین به وجود آمد به دفاع از این بزرگمرد اسلام پرداخت و درراه دفاع حق نهایت فداکاریها را انجام داد.
محمدی گفت: حضرت زهرا(س) یک سیاستمدار برجسته و آیندهنگر بود که اوج سیاستمداری این بانوی بزرگ در نحوه دفن و کفن شبانه وی و سؤالی تاریخی که از این مسئله در طول تاریخ به وجود آمده مشخص و نمایان است.
انتهای پیام/ش