سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حبوبات را در برنامه غذایی بگنجانیم

شیرمستی کارشناس تغذیه حبوبات ازجمله خوراکی های است که باید در سبد غذایی افراد گنجانده شود.

شیرمستی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت:   با بیان اینکه  لوبیا، نخود فرنگی، عدس و بادام زمینی از جمله خوراکی های است  که ارزش غذایی زیادی دارد و منبع غنی از پروتئین و فیبر است گفت:حبوبات توانایی رفع نیتروژن از اتمسفر را دارد  نیتروژن جزء ضروری اسیدهای آمینه، که بلوک های از پروتئین را می سازد.

وی گفت:  اسید فیتیک، یا فیتات در تمام دانه های گیاهی خوراکی، از جمله حبوبات یافت می شود. و این باعث اختلال در جذب آهن، روی و کلسیم غذا می شود و ممکن است خطر کمبود مواد معدنی را در طول زمان افزایش دهد.

شیر مستی افزود :حبوبات به ویژه غنی از الیاف سالم، مانند نشاسته مقاوم و فیبرهای محلول هستند  نشاسته مقاوم و فیبرهای محلول چند چیز مشترک دارند آنها هضم نشده از طریق معده و روده کوچک عبور کرده تا به روده بزرگ می رسند جایی که باکتری های ساکن روده از آن تغذیه می کنند و  سلامت روده بزرگ را بهبود بخشد و منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.


انتهای پیام/ز

 

 

حبوبات منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.