رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه زمان وقوع گرد و غبار، مراجعین، معمولا با علائمی مثل مشکلات تنفسی، حساسیت های چشمی و در برخی موارد علائم گوارشی به مراکز درمانی مراجعه می کنند، افزود: در زمان آخرین وقوع گرد و غبار در این استان، حدود ۱۳۰۰ نفر عمدتا با مشکلات تنفسی به مراکز درمانی و بیمارستان ها مراجعه کردند که بسیاری از این افراد به صورت سرپایی ترخیص و تعداد کمی بستری شدند.
وی در ادامه با اشاره به حضور فعال و آمادگی همیشگی اورژانس پیش بیمارستانی در مواقع بروز گرد و غبار، تاکید کرد: باید ناوگان اورژانس نوسازی و تعداد نیروهای اورژانس نیز در استان خوزستان به منظور بهبود در ارائه خدمات افزایش یابد.
نظری افزود: مردم در این مواقع به خوبی از خود مراقبت و به پیشگیری توجه بیشتری می کنند و کمتر در فضای بیرون از منزل تردد می کنند و افرادی که دارای مشکلات و بیماری های زمینه ای قلبی و عروقی هستند، به توصیه های پیشگیری توجه بیشتری دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کرد: هنگام وقوع گرد و غبار ترجیحا" مردم در منازل خود بمانند و افراد با مشکلات و بیماری های زمینه ای، داروهای خود را به موقع مصرف کنند و در صورت نیاز به خدمات درمانی به مراکز درمانی و بیمارستان ها به موقع مراجعه کنند و یا با اورژانس ۱۱۵ تماس حاصل کنند.
نظری در ادامه بر لزوم توجه مسئولین به حل مسئله گرد و غبار در استان های جنوبی کشور تاکید کرد و گفت: مسئولین ابتدا باید باور داشته باشند که می توان این مشکل را حل کرد و اگر باور کنند که این مسئله هست آن زمان به صورت جدی برای حل مشکل اقدام می کنند.
وی در پایان با اشاره به تشکیل جلسات متعدد و کمیته بحران، به هنگام وقوع این پدیده گفت: برای موضوع گرد و غبار باید در طول سال برنامه ریزی های لازم انجام شود.
انتهای پیام/