سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو+ دستور تهیه

یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا، پنه ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.

پنه ی مرغ با سس آلفردو

یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه ی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر می شود.

مواد لازم

یک بسته پاستای پنه
دو عدد سینه ی مرغ متوسط
نصف فنجان کره و سیر رنده شده
200 گرم خامه
1/3 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
قارچ خورد شده به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی

طرز تهیه پاستا پنه

طرز تهیه

1. پنه را آب کش کنید و آماده کنید.

2. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمه ای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید.

3. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید.

4. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.

5. داخل یک قابلمه ی کوچک، کمی از کره را آب کنید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود.

6. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.

7. سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.

8. پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد.

نکته: در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامه ی استفاده شده در این خوراک آن را بیات می کند.

پنه بروکلی

کلم ها از جمله بروکلی جز اون دسته از سبزیجات هستند که با هر سلیقه ای جور نیست. مخصوصا با سلیقه بچه ها. خیلی کم پیش میاید که بچه ها به میل خودشان کلم بروکلی بخورند. اما اگه بروکلی را با چیزی میکس کنیم که مورد پسند همه است، شاید خیلی راحت تر خورده شود. مثلا انواع ماکارونی. ماکارونی را همه دوست دارند بخصوص بچه ها. پس اگه ترجیح میدهید هم خودتان و هم فرزندانتان این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی رو بیشتر مصرف کنیند، به شما پیشنهاد میکنم پنه بروکلی که طرز تهیه اش را در این مطلب گذاشتم امتحان کنید.

مواد لازم

250 گرم ماکارونی پنه
300 گرم بروکلی
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
3 قاشق غذاخوری پر خامه
1 لیوان شیر
2 قاشق مربا خوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا پنه

طرز تهیه

1. ابتدا مرغ رو ریز خورد کرده و با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر آویشن مخلوط میکنیم.

2. حالا داخل یک ماهیتابه نصفی از کل مقدار سیر و کمی کره رو ریخته و تفت میدهیم.

3. مرغ را اضافه کرده و با سیر تفت میدهیم تا بپزند.

4. تا مرغ ها بپزن در یک قابلمه کوچک مابقی سیر و رو با کمی کره تفت میدهیم.

5. وقتی سیر با کره تفت داده شد، شیر رو به آن اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه میکنیم و مخلوطو کمی حرارت میدیم. (لازم نیست سیر سرخ بشه فقط اینکه کره مزه سیر رو بگیره کافیه و همچنین نباید بگذاریم شیر هم جوش بیاید فقط کافیه شیر هم مزه سیر رو به خودش بگیرد)

6. حالا  مرغ ها پختن پس کلم بروکلی خورد شده را اضافه کرده و باز تفت میدیم تا بروکلی هم کمی نرم بشود.

7. ماکارونی پنه رو که از قبل آبکش کردیم داخل قابلمه مرغ و بروکلی ریخته و مخلوط شیر و سیر رو هم اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم تا شیر کم کم به خورد ماکارونی بره. گاهی مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیرد.

8. بعد از اینکه شیر کمی به خورد ماکارونی رفت خامه را اضافه میکنیم.

9. حالا خامه رو با بقیه مواد مخلوط کرده و باز کمی هم میزنیم تا پنه غلیظ بشود.

10. بعد از اینکه پنه کرمی و غلیظ شد  آماده است و میتوانیم سروش کنیم.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

طرز تهیه پاستا پنه

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.