به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کوروش بهادری، مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان داشت: منابع آبی خوزستان در سالهای اخیر به شدت آسیب دیدهاند. از سفرههای زیرزمینی برداشتهای زیادی انجام میشود و بسیاری از شهرها به ویژه شهرهای شمالی و مناطق مرتفع خوزستان آب شربشان را از همین چاهها تهیه میکنند.
وی با اشاره به برداشت آب افزود: با توجه به میزان کم بارشها، سطح دستیابی به آب به شدت افت میکند و برداشت آب نیز با مشکل مواجه میشود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: همچنین بارش کم و خشکسالی موجب تشدید بیابانزایی میشود و کشاورزان خوزستان را نیز دچار مشکل میکند.
بهادری با اشاره به کشت بهاره عنوان کرد: سال آینده سال سختی را نه تنها در خوزستان بلکه در کل کشور خواهیم داشت و در این شرایط کم آبی باید از انجام کشتهای بهاره نیز جدا خودداری شود و ماه رمضان سال آینده در تابستان قرار دارد و اگر منابع آبی ما کم باشد تولید برق نیز نخواهیم داشت و با مشکلات جدی روبهرو خواهیم شد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان اشاره به بارش ها از 20 بهمن ماه داشت و گفت: طبق پیشبینیها از 20 بهمنماه به بعد بارش نرمالی خواهیم داشت ولی حتی اگر این بارشها اتفاق بیفتد نمیتواند کمبود بارش 10 سال گذشته را جبران کند و تنها به ذخیره آب کمک میکند. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که پیشبینیهای هواشناسی تا 70 درصد محقق میشوند.
بهادری تأکید کرد: به منظور جلوگیری از مشکلات کمآبی باید مدیریت در مصرف بهینه آب در استان خوزستان انجام شود تا با مشکل مواجه نشویم.
انتهای پیام/م