سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آسیب پذیری منابع آبی خوزستان در سال‌های اخیر

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: منابع آبی خوزستان در سال‌های اخیر به شدت آسیب دیده‌اند. از سفره‌های زیرزمینی برداشت‌های زیادی انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  کوروش بهادری، مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان داشت: منابع آبی خوزستان در سال‌های اخیر به شدت آسیب دیده‌اند. از سفره‌های زیرزمینی برداشت‌های زیادی انجام می‌شود و بسیاری از شهرها به ویژه شهرهای شمالی و مناطق مرتفع خوزستان آب شرب‌شان را از همین چاه‌ها تهیه می‌کنند.

وی با اشاره به برداشت آب  افزود: با توجه به میزان کم بارش‌ها، سطح دستیابی به آب به شدت افت می‌کند و برداشت آب نیز با مشکل مواجه می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: همچنین بارش کم و خشکسالی موجب تشدید بیابان‌زایی می‌شود و کشاورزان خوزستان را نیز دچار مشکل می‌کند.

بهادری با اشاره به کشت بهاره عنوان کرد: سال آینده سال سختی را نه تنها در خوزستان بلکه در کل کشور خواهیم داشت و در این شرایط کم آبی باید از انجام کشت‌های بهاره نیز جدا خودداری شود و ماه رمضان سال آینده در تابستان قرار دارد و اگر منابع آبی ما کم باشد تولید برق نیز نخواهیم داشت و با مشکلات جدی روبه‌رو خواهیم شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان اشاره به بارش ها از 20 بهمن ماه داشت و گفت: طبق پیش‌بینی‌ها از 20 بهمن‌ماه به بعد بارش نرمالی خواهیم داشت ولی حتی اگر این بارش‌ها اتفاق بیفتد نمی‌تواند کمبود بارش 10 سال گذشته را جبران کند و تنها به ذخیره آب کمک می‌کند. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که پیش‌بینی‌های هواشناسی تا 70 درصد محقق می‌شوند.

بهادری تأکید کرد: به منظور جلوگیری از مشکلات کم‌آبی باید مدیریت در مصرف بهینه آب در استان خوزستان انجام شود تا با مشکل مواجه نشویم.

انتهای پیام/م

بارندگی بهمن ماه در صورت تحقق تنها به ذخیره آب کمک می‌کند

برچسب ها: بحران آب ، هواشناسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.