سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اورژانس و امداد و نجات کشور آلمان مطرح کرد:

اورژانس ایران در زلزله کرمانشاه رکورد زد/کاهش حوادث رانندگی آلمان با تدوین قوانین جدید

اشتایگر گفت: ما به هیچ عنوان همانند ایران توانایی مدیریت بحران زمین لرزه‌ای همچون کرمانشاه را نداریم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اشتایگر رئیس اورژانس و امداد و نجات آلمان صبح امروز در مراسم بازدید از سازمان اورژانس کشور که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در کشور آلمان سازمان و لایه‌های مختلف اورژانس وجود دارد و هر ۱۶ استان می توانند به صورت مستقل حوادث و بحران‌ها را اداره کنند.
 
وی ادامه داد: در هر استان کشور آلمان ۱۶ سیستم قانونی برای مدیریت حوادث داریم به طوری که در هر استان بیشترین زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماد بیشتر از ۱۵ دقیقه نیست.
 
اشتایگر افزود: پایگاه‌های هوایی مرکز اورژانس آلمان تا شعاع ۵۰ کیلومتر پوشش می‌دهند و آمبولانس‌ها این مسافت را در مدت ۱۵ دقیقه طی می‌کنند.
 
وی عنوان کرد: سیستم امداد آلمان بوسیله پدرم درست و توسعه یافته است که دلیل اصلی اش فوت برادر من در تصادف رانندگی بود.
 
اشتایگر ادامه داد: در ۵۰ سال گذشته ما شماره‌ای برای ارتباط با اورژانس نداشتیم و پدرم شماره ۱۱۲ را در اروپا برای اورژانس راه اندازی کرده است.
 
رئیس اورژانس آلمان افزود: در سال ۱۹۶۹ در حدود ۲۱ هزار نفر در اثر تصادفات رانندگی در کشور آلمان فوت می‌کردند و همبن امر سبب شد تا سیستم اورژانس متحول شود به طوری که امسال تنها ۳۸۰۰ نفر در اثر سوانح رانندگی فوت کرده‌اند.
 
وی تاکید کرد: قوانین زیادی از آن سال به بعد در کشورآلمان اتفاق افتاد که به‌وسیله آنها موفق به مدیریت بحران‌ها شدیم.

اشتایگرتصریح کرد: اگر ماشینی راه را برای عبور از آمبولانس باز نکند و اگر بیماری که در درون ماشین امداد بوده فوت کند، راننده متخلف به ۵ سال زندان محکوم می شود.
 

توانایی مدیریت بحران را مانند ایران نداریم

 وی عنوان کرد: ما به هیچ عنوان همانند ایران توانایی مدیریت بحران زمین لرزه‌ای همچون کرمانشاه را نداریم و فکر می‌‌کنم  ۷ هزار مصدوم در ۲۰ ساعت شبیه یک رکورد جدید جهانی به نظر می‌رسد. من هرگز در هیچ کجای دنیا نشنیدم که ۷ هزار مصدوم را در ۲۰ ساعت منتقل کرده باشند.
 
اشتایگر ادامه داد: ما طی ۶۰ سال گذشته در اروپا و آلمان با چنین موقعیتی مواجه نبودیم و فکر می‌کنم این یک چالش بزرگ برای این کشور باشد.
 
رئیس اورژانس آلمان گفت: من مطمئن نیستم در آلمان بتوانیم چنین کاری انجام بدهیم همچنین نمی‌توانیم بگوییم که کار به خوبی انجام نشده چون این یک چالش بزرگ بود. من متعجب هستم و تبریک می‌گویم به خاطر این  کار. شما می توانید کارهایی انجام بدید که بهتر بشوید اما همین الان هم انتقال ۷ هزار مصدوم در ۲۰ ساعت عادی نیست.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.