سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طیبی:

هدف جهاد دانشگاهی فرهنگ سازی در جامعه است

رئیس جهاد دانشگاهی هدف جهاد دانشگاهی را فرهنگ سازی در جامعه خواند و گفت:با انجام به کارهای بزرگ و با اتکا برخود می توان به این هدف رسید.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  طیبی با بیان اینکه هدف اصلی جهاد دانشگاهی الگوسازی و فرهنگ سازی در سطح جامعه و انجام کارهایی بزرگ با اتکا بر توان خود است، افزود: اقتصاد مقاومتی و تولید دانش محور از اهداف مهم این نهاد انقلابی است.


وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه ابن سینا از جمله مجموعه‌های موفق جهاد دانشگاهی است، تاکید کرد: هنگام آن رسیده است که با انجام فعالیت هایی پیوسته به اهداف خود دست یابید و کارها و خروجی های جدی داشته باشید به گونه ای که در مقابل رسانه ها پاسخگو بوده و نسبت به انجام وظایف و مسوولیت ها با احساس تعهد بیشتری پرداخته شود.

توانایی‌ها در پژوهشگاه ابن سینا انتظارات را بالا می‌برد

وی با بیان اهمیت نوآوری در انجام فعالیت ها تشریح کرد: از جمله انتظارات ما از پژوهشگاه ابن سینا این است که به اندازه ی توانمندی ها و محققان برجسته ای که دارد، خروجی های ارزشمندی دریافت شود و باید در تمامی پژوهشکده ها شرح کار و زمان بندی امور و اهداف مشخص شود و موضوعات مورد انتخاب، موضوعات و ایده هایی باشند که در دنیا تا حدی مسیر آن ها طی شده باشد و به لحاظ علمی توانایی انجام وآموختن آن را داشته باشیم و پس از آن بتوانیم در خدمت جامعه قرار دهیم.

طیبی ضمن تشکر و قدردانی از  سید علی آذین و انتصاب محمدرضا صادقی به سرپرستی این پژوهشگاه، تصریح کرد:  صادقی باید هرچه سریعتر پتانسیل هایی که به صورت بالقوه و بالفعل درپژوهشگاه ابن سینا وجود دارد را به نتیجه برسانند.

محمدرضا صادقی سرپرست جدید پژوهشگاه فن آوری های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی-ابن سینا و رئیس جدید مرکز درمان فوق تخصصی ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، ضمن تشکر و قدردانی از از حسن اعتماد ریاست محترم جهاددانشگاهی و سپردن وظیفه و مسوولیت سنگین اداره و مدیریت پژوهشگاه ابن سینا، از جناب آقای دکتر سیدعلی آذین، رییس پیشین پژوهشگاه ابن سینا تشکر و قدردانی کرد و گفت: این وظیفه امانتی است که به من سپرده شده است و تمام تلاش خود رادر جهت پیشبرد اهداف پژوهشگاه به کار خواهم گرفت.

سرپرست پژوهشگاه ابن سینا با بیان اینکه در حال حاضر، ابن سینا بالغ بر 500 پرسنل دارد، افزود: فضاهای استیجاری مرکز درمان و آزمایشگاه ها از جمله مسائلی است که باید برای آن راهکار مناسبی پیدا کرد و تلاش ما این خواهد بود که با صرفه جویی و تامین منابع لازم از منابع مختلف فضای کالبدی مورد نیاز پيوهشگاه را تامین نماییم.

برونداد فناوری عامل کاهش وابستگی‌های نفتی

ایشان در ادامه تشریح کرد: برونداد فناوری می‌تواند بخشی از وابستگی های نفتی ما را کاهش دهد، همانطور که مرکز درمان ناباروری که پژوهشگاه ابن سینا ایجاد کرده است خود به نوعی توانسته است بخشی از این هزینه ها را جبران کند.

صادقی با تاکید بر اینکه در حوزه ی درمان باید حرف جدیدی برای گفتن داشته باشیم که بتواند ما را شاخص کند، خاطر نشان شد: در حال حاضر پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل ما دارای دو مرکز خدمات تخصصی در حوزه فناوری های کمک باروری در انسان و نیز مشابه آن در دام است که فعالیت های قابل قبول را ارائه می کنند و تولید آنتی بادی های منوکلونال، موضوع واکسن سرطان و... از دیگر ظرفیت ها و توانمندی های این پژوهشگاه به شمار می رود.

سرپرست جدید پژوهشگاه ابن سینا در پایان سخنان خود با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حال حاضر کارآفرین و فناور می خواهد،گفت: مرکز رشد ابن سینا بایستی در این مسیر برنامه ریزی کرده و گام بردارد تا بتواند فارغ التحصیلان را به فناور و کارآفرین تبدیل و تربیت کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.