سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرسویا؛ جایگزینی فوق العاده برای افرادی که آلرژی دارند

تحمل نکردن لاکتوز موجود درشیر نباید سبب شود که افراد نتوانند شیر بنوشند بلکه باید ازجایگزین آن برای حفظ سلامت استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان دانشگاه مگ گیل درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند شیرسویا جایگزینی فوق العاده مفید برای شیر گاو و حتی بهتر از شیر بادام، برنج یا نارگیل است.

سویا یکی از دانه‌های بسیارمفید برای سلامت بدن و حاوی اسید‌های چرب، ترکیب‌های ضد سرطانی، چون ایزوفلاون‌ها و استروژن گیاهی است.


شیربادام هم دارای اسید‌های چرب سالم است، اما بسیاری از مواد مغذی خود را ازدست می‌دهد، همچنین شیربرنج دارای عطر وطعم شیرینی است، اما میزان زیادی کربوهیدرات دارد و مانند شیربادام مواد مغذی خود را درفرآیند تبدیل ازدست می‌دهد.

حساسیت به شیر گاو یکی از آلرژی‌های شایع در نوزادان است و برحدود ۳ ونیم درصد ازکودکان اثر می‌گذارد و به تازگی در دنیا به ویژه کشور‌های شرق آسیا نمونه‌های فراوان آلرژی به شیر گاو مشاهده شده است.


تحمل نکردن لاکتوز به دلیل کمبود آنزیم لاکتاز در دستگاه گوارش سبب حساسیت به شیر و مشکل‌های گوارشی درافراد دررده‌های سنی مختلف می‌شود.

شیرگاو هنوز بهترین نوشیدنی برای دریافت کلسیم، مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیازبدن است، اما افراد بزرگسالی که به شیر گاو و لاکتوز حساسیت دارند می‌توانند با نظارت پزشک و درصورت نداشتن حساسیت به سویا از شیر سویا استفاده کنند.

البته عده زیادی از مردم طعم و بوی دانه سویا را نمی‌پسندند و عده‌ای هم به دانه سویا آلرژی غذایی دارند که این دسته از افراد باید زیر نظرپزشکان متخصص ایمونولوژی و تغذیه جایگزین‌های دیگری برای تامین مواد مغذی بدن خود بیابند.


درباره نوزادان و کودکان خردسال درصورت شناسایی وجود مشکل آلرژی به شیر گاو، والدین باید تنها با نظارت پزشک رژیم غذایی کودک را دگرگون کنند و هرگونه خود درمانی می‌تواند منجر به حمله آلرژی درکودک شود.


نوشیدن شیر گاو درکودکان خردسال سبب تقویت سیستم ایمنی آنها، برطرف شدن تب و درمان عفونت ریه می‌شود.

یافته‌ها درباره خواص درمانی شیر سویا درجدیدترین شماره مجله دانش خوراک و فناوری (the Journal of Food Science and Technology) منتشر شده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۶ ۱۵ بهمن ۱۳۹۶
خدا همه بیماران را شفا بده