وی ادامه داد: هنگامی که تاندون انگشت ضخیم میشود، عارضه انگشت ماشهای در افراد بروز پیدا می کند که به علت زخمی شدن تاندون و التهاب شدید به صورت ناگهانی انگشت دست رها و پرت میشود.
ادیب حسامی با اشاره به اینکه عارضه انگشت ماشهای در زنان شایع تر است، افزود: زنان به دلیل انجام فعالیتهای بیش از حد در خانه و یا محل کار بیشتر در معرض عارضه انگشت ماشهای قرار میگیرند و در این بیماری، تاندون به شدت آسیب دیده که در صورت رسیدگی نکردن به موقع مشکلات متعددی دامنگیر آنها میشود.
این فیزیوتراپ عنوان کرد: وقتی که بیماری انگشت ماشهای در مرحله حاد قرار دارد، با انجام ماساژ و استفاده از پمادهای ضد التهاب و قرصهای مسکن میتوان این بیماری را درمان کرد و تاندون آسیب دیده بعد از 2 تا چهار هفته استراحت به حالت اولیه خود برمیگردد.
وی اظهار کرد: اگر تاندون در بیماری انگشت ماشهای بیش از حد ضخیم شده باشد، در این هنگام پزشکان انگشت آسیب دیده را آتل گرفته و باید به مدت سه هفته تاندون آسیب دیده در داخل آتل بی تحرک قرار بگیرد.
ادیب حسامی یادآور شد: انجام کارهای گرمایشی، کششی و تحریک الکتریکی باعث التیام تاندون آسیب دیده و ضخیم در عارضه انگشت ماشهای میشود.
انتهای پیام/