سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

5 گياه فوق العاده برای تقويت حافظه و داشتن مغز هوشيار!

بهترین گزینه‌هایی که بدون هیچ کالری اضافی و بدون چربی، نه تنها عطر و طعم خوشی به غذا‌ها می‌دهند بلکه منافع بی شماری نیز می‌توانند برای مغز داشته باشند؛ گیاهان و ادویه جات هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منافع بزرگ برخی گیاهان و ادویه جات در افزایش سطح حافظه، کاهش اضطراب و حتی شاید حفاظت در برابر تومورهای مغزی ثابت شده است.

جعفری و آویشن: یک نوع فلاونوئید به نام آپی ژنین در این دو گیاه وجود دارد که موجب افزایش تولید نورون ها شده و ارتباطات بین سلولهای مغزی را قوت می بخشد. رژیم غذایی غنی از آپی ژنین، منجر به دفع آلزایمر، پارکینسون و افسردگی می گردد.

بابونه: انتخاب همیشگی برای مصرف کنندگان چای در اواخر شب، می تواند چای بابونه باشد چون از بین برنده قوی استرس است. بابونه نیز حاوی فلاونوئید اپی ژنین است و منجر به کاهش سطح اضطراب می شود.

زردچوبه: کورکومین ماده ‌ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد، با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد. کورکومین که در درمان بیماری ‌هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده به کار برده می ‌شود، در دستگاه گوارش باقی می‌ماند و هر ماده ای را که جذب شده، سریعا متابولیز می‌ کند. علاوه بر این، بدن شما هورمونی به‌نامBDNFیا فاکتور نورون‌ زایی مشتق شده از مغز تولید می کند که نقشی مهم در تقسیم و تکثیر نورون‌ ها دارد. تولیدBDNFبا استرس و بالا رفتن سن کاهش پیدا می‌ کند. زردچوبه می ‌تواند با افزایش تولید و عملکرد این هورمون، تاثیرات کاهش ادراک که مربوط به سن هستند را معکوس کند و در نتیجه حافظه را تقویت کرده و قابلیت مغز را افزایش دهد.

گیاه مریم گلی: این گیاه حافظه را بهبود می بخشد. در مطالعات کوچک مشخص شده که عصاره این گیاه منجر به بهبود عملکرد افراد در آزمون حافظه در مقایسه با دارونما شده است. اسانس ها و عصاره مریم گلی برای مقابله با آلزایمر موثر است. بیماری آلزایمر در نتیجه‌ کاهش سطح یکی از انتقال‌ دهنده‌ های عصبی بروز می ‌کند که مریم گلی این روند را کاهش می ‌دهد. به خاطر اینکه قادر است از ترشح آنزیم مسئول این تخریب جلوگیری کند.


بیشتر بخوانید: ۶ اقدام نادرست که سلامت مغز را نشانه می‌روند!


سیر: ماده مغذی موجود در سیر از مغز در برابر روند پیری و بیماری محافظت می کند؛ علاوه بر آن از بروز بیماری های مربوط به اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون نیز پیشگیری می نماید. سیر با مقاوم کردن مغز در برابر استرس و التهاب مربوط به روند پیری و بیماری ها، به اعصاب سود می رساند.

منبع:آوای سلامت

انتهای پیام/

گیاهانی که بیشترین تاثیر را روی سلامت مغز دارند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۱۲:۵۱ ۰۷ تير ۱۳۹۹
زردچوبه رو با شیر قاطی کنید بخورید.
شکوفه
۰۷:۵۹ ۱۶ بهمن ۱۳۹۶
با سلام و خسته نباشی. يه سوال داشتم لطفا جواب بدین. من زرد چوبه که میخورم دلم درد میگیره راهنمایی کنید
حاجی منزلتی
۰۳:۰۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
زردچوبه نخور
بهونه
۲۰:۳۴ ۰۹ بهمن ۱۳۹۶
یه سوال؟ زردچوبه همینجوری میتونیم بخوریم؟ اخه همش در غذاها بخصوص برای پخت گوشت استفاده میکنند. زردچوبه چطور میتونیم به تنهایی مصرف کنیم با توجه به اینکه مزه بدی داره؟
علي
۲۰:۰۷ ۰۹ بهمن ۱۳۹۶
بسیار عالی . خوب بود گزارش