بای با اشاره به اینکه مشکلات و گرفتاریهای فرهنگی و اقتصادی خانوادهها، خواستههای متنوع دختران اعم از خرید پوشاک و لوازم شخصی، سطح پایین اقتصادی سرپرست خانواده و جواب منفی به دختران از دیگر دلایل فرار دختران از خانه است اظهار کرد: این دختران تصور میکنند در اجتماع خواهند توانست احتیاجات خود را برآورده کنند.
این آسیب شناس در خصوص بیرون رفتن دختران به خاطر فرار از خانواده عنوان کرد: وقتی دختران به خاطر مسائل مالی و فرهنگی از خانه فرار میکنند گرفتار گرگهای انسان نمای جامعه میشوند که با وعدههای دروغین از آنها سوءاستفاده میکنند.
وی تاکید کرد: دختران به دلیل آن که از احساسات لطیفی برخوردار هستند هنگامی که شان و شخصیتشان خرد شود و یا در خانواده مورد توجه قرار نگیرند اقدام به بیرون رفتن از خانه و فرار میکنند که همین مسئله باعث بروز مشکلاتی برای آنها، خانوادههایشان و حتی جامعه میشود.
بای اظهار کرد: برخی از دختران به خاطر مسائل گوناگون و حتی کوچک و بدون برنامهریزی و در نظر گرفتن آینده کار خود اقدام به فرار از خانه میکنند و به جامعه پر افت و خیز پناه میبرند.
وی یادآور شد: تربیت صحیح و فرهنگسازی مناسب در بین خانوادهها عامل مؤثر از بروز هرگونه اقدام نابخردانه فرزندان و به خصوص دختران است.
انتهای پیام/