وی ادامه داد: اگر مدارس غیر دولتی نباشند، برخی خانوادهها سعی میکنند برای تامین نیازهای آموزشی فرزندان، آنها را به مدارس خارج از کشور بفرستند در حالی که مدارس غیر دولتی با در نظر گرفتن برنامههای آموزشی متعدد و فوق برنامهها این نیازهای خانوادهها را رفع کرده که این امر در کاهش پدیده شوم مهاجرت دانشآموزان کمک میکند.
مدیر کل مدارس مراکز غیر دولتی با بیان اینکه مدارس غیر دولتی تحت نظارت حاکمیت هستند، گفت: در نظر گرفتن برنامههای متعدد آموزشی و کمک آموزشی در این مدارس علاوه بر اینکه به کاهش مهاجرت کمک میکند از نظر اقتصادی منابع ارزی کمتری هم از کشور خارج میشود، اما متاسفانه در برخی دههها شاهد بودیم دانشآموزان برای تحصیل به کشورهایی همچون مالزی و امارات مهاجرت میکردند که این پدیده در حال کاهش است.
طهرانیان بیان کرد: حضور دانش آموزان در مدارس غیر دولتی به کاهش بار مالی آموزش و پرورش کمک میکند و اگر هزینه هر دانش آموز حدود 2میلیون و 800 هزار تومان در نظر بگیریم، با توجه به پوشش یک و نیم میلیون نفری دانش آموزان در مدارس غیر دولتی این هزینه از آموزش و پرورش کاهش مییابد.
مدیرکل مدارس و مراکز غیر دولتی به اشتغال زایی این مدارش اشاره و تصریح کرد: جمعیتی بیش از ۲۰۰هزار معلم در این مدارس فعالیت میکنند که حدود ۲۰درصد شاغلان وزارت آموزش و پرورش را شامل می شود.
وی به برخی مشکلات این مدارس هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه به زیرساخت های نظارتی در بخش خصوصی انتقاداتی وارد است که همین امر موجب میشود در مواردی، برخی از واحدهای بخش خصوصی و حتی مدارس از قوانین تخطی کنند.
طهرانیان اظهار کرد: برای تقویت نظارت ها بر مدارس غیردولتی ساز و کارهایی در نظر گرفتیم که طی یک تا 2 سال آینده اجرایی میشود تا فعالیت ها با دقت بیشتری در مدارس دنبال شود.
انتهای پیام/