سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی مطرح کرد:

ضرورت گسترش دیپلماسی علمی برای افزایش منافع کشور

ضرغام گفت: کشورها باید دیپلماسی علمی را به سود منافع علمی گسترش دهند چرا که این همکاری‌ها موفقیت های زیادی در پی دارد.

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی در سومین همایش مدیریت استعدادها در هزاره سوم اظهار کرد: یکی از ویژگی های این همایش حضور افراد صاحب نظر در حوزه استعداد یابی از کشورهای مختلف و تعامل آنها با یکدیگر است که این افراد تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار می دهند. این مسئله خود باعث پیشتازی در حوزه های مختلف علمی می شود و پیشرفت هایی در سایه این همکاری دانشمندان در کشورهای مختلف رخ می دهد.
 
ضرغام با اشاره به موضوع دیپلماسی علمی و اهمیت آن ادامه داد: کشورها باید دیپلماسی علمی را به سود منافع علمی گسترش دهند چرا که این همکاری ها موفقیت های زیادی را برای کشورها به همراه دارد. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی نیز اعتقاد به گسترش این ارتباطات دارد و در این راستا نیز با مراکز علمی کشورهای مختلف تفاهمنامه هایی را امضا کرده است. همچنین این تعاملات کمک می کند تا چهره علمی ایران در خارج از کشور بهتر نشان داده شود.
 
وی با اشاره به راهبردهای 12 گانه صندوق و استفاده از ظرفیت های علمی در داخل و خارج از کشور گفت: بنابراین در راستای تحقق اهداف صندوق برنامه های مختلفی اجرایی می شود که حمایت از رخدادهای علمی و برگزاری این همایش نیز در همین راستا است. بنابراین رشد درک علمی مردم در کشور یکی از اهداف مد نظرمان در این رویداد علمی است.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی همچنین ابراز کرد: با توجه به استعداد یابی مدیریت ها مخاطبان این همایش افرادی هستند که هریک در شناسایی استعدادها نقشی دارند که می توان به خانواده‌ها، مربیان مهدهای کودک، معلم ها، نویسندگان داستان های کودک، تولیدکنندگان اسباب بازی و اساتید روانشناسی اشاره کرد. چرا که آموزش در خانواده، مهد کودک، مدرسه و جامعه باید یکپارچه شود و سیاست گذاری ها به نحوی باشد تا آموزش در مهدهای کودک در ادامه آموزش در خانه باشد و این مسیر تا انتها ادامه پیدا کند.

برگزاری سومین دوره همایش مدیریت استعدادها در هزاره سوم

ضرغام در ادامه بیان کرد: با این نگاه سومین دوره همایش مدیریت استعدادها در هزاره سوم برگزار شد. البته صرف برگزاری یک همایش مهم نیست بلکه مهمتر خروجی آن است که برگزاری دو دوره گذشته منجر به اقداماتی از جمله ایجاد شبکه استعداد یابی شد که افراد و گروه های فعال در حوزه استعداد یابی یافته های خود را در آن قرار می دهند. همچنین ایجاد سایتی برای به اشتراک گذاشتن یافته های علمی در این حوزه نیز از اقدامات دیگری است که می توان به آن اشاره کرد.
 
وی در بخش بعدی سخنان خود تقویت زیرساخت های علمی کشور و اجرایی کردن پروژه های تحقیقاتی تحول آفرین را از وظایف صندوق دانست.
 
عضو هیات علمی دانشگاه تهران درباره مردمی کردن علم نیز گفت: رشد درک علمی مردم مسئله مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، در این صورت تفکر علمی میان مردم ایجاد می شود و جامعه ه سمت فرهیختگی حرکت می کند. در این راستا نیز فعالیتی با عنوان مردمی کردن علم در صندوق آغاز شده است که 5 برنامه مدیریت خانواده، نقش سرمایه انسانی در سرنوشت فرد، جامعه و کشور، نقش سرمایه های اجتماعی در سرنوشت فرد، جامعه و کشور، اقتصاد خانواده و سبک زندگی با تاکید بر کیفیت زندگی در آن اجرایی می شود.
 
سومین همایش مدیریت استعدادها در هزاره سوم 27 و 28 دی ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.