وی اضافه کرد: عمده مناطق کاشت کدوی شهرستان دشتستان در حومه شهر برازجان و روستاهای سرکره، بنداروز و نی نیزک بوده و دو گونه کدوبه نام های کدو تنبل و کدو سبز(کباب) کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان افزود: برداشت کدو در هر هکتار بین ۳۵ تا ۴۰ تن است که نزدیک به هزار نفر در امر کاشت و برداشت مشغول به فعالیت هستند.
نوذری بیان کرد: کاشت کدو تنبل از مرداد و کدو سبز (کباب) از مهر ماه آغاز و برداشت از اواسط آذر تا پایان زمستان صورت می گیرد.
وی گفت: عمده بازار مصرف کدو تولید این شهرستان، داخل کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان در پایان از خاصیتهای مهم کدو را پیشگیری از سرماخوردگی – مفید برای مبتلایان به دیابت و قند خون و کاهش فشار خون عنوان کرد.
وی از برگزاری کارگاه آموزشی کاهش ضایعات خرما خبر داد و اضافه کرد: کارگاه آموزشی کاهش ضایعات خرما و صنایع تبدیلی و تکمیلی با حضور ۳۰ نفر از اعضاء صندوق های خرد زنان روستایی و عشایری در روستاهای راهدار از توابع این شهرستان برگزار شد.
نوذری افزود: در این کارگاه آموزشی مباحثی از قبیل چگونگی کاهش ضایعات خرما و روند اجرای طرح های صنایع تبدیلی و تکمیلی ارائه شد.
انتهای پیام/م