سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوسازی تاکسی های درون شهری ایلام

مسئول واحد تاکسیرانی شهر ایوان از نوسازی 40 درصد از تاکسی های درون شهری خبر داد .

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام;  مسئول واحد تاکسیرانی شهر ایوان گفت: امسال 40 درصد از ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر در حوزه تاکسیرانی نوسازی شده است که برای نوسازی هر دستگاه تاکسی سرمایه 250میلیون ریالی نیاز است.

وی اظهار کرد :از این مقدار اعتبار   200 میلیون ریال آن از طریق اعطای تسهیلات و 50 میلیون ریال از آورده مالک تامین می شود.

ایمانی ادامه داد :36دستگاه تاکسی از ابتدای امسال تاکنون در این شهر نوسازی شده.

حجت الله ایمانی با بیان  اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی ایوان دارای 234 دستگاه تاکسی است گفت:234 دستگاه تاکسی در ایوان کار جا به جایی مسافران سطح شهر را بر عهده دارند روزانه حدود 800 مسافر را جابجا می کنند.


وی اضافه کرد: تاکسی ‌های مدل 86 به پایین در چرخه نوسازی قرار دارند و مالکان این وسایل نقلیه عمومی می‌توانند برای ثبت نام در طرح تعویض به شهرداری مراجعه کنند.


 

انتهای پیام/با

 

تاکسی های درون شهری ایلام نوسازی شدند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.