به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ سرهنگ محمدرضا جعفری خيرخواه، معاون اجتماعی پلیس گیلان با بيان اينكه نقش مشاوره در کاهش مشکلات بسیار موثر است گفت: مراکز مشاوره و مددکاری نیروی انتظامی با هدف کمک به بهداشت روانی جامعه، در کلانتریهای استان راه اندازی شده است.
وی افزود: این مراکز از طریق به کارگیری کارشناسان مجرب برای شناخت بهتر استعدادها، ارزش ها و نگرش های مراجعان فعالیت دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گیلان اظهار داشت: با توجه به شيوع برخی آسيبها، مشاوران مستقر در کلانتریها در تلاشاند تا باورهای اشتباه مراجعه کنندگان را اصلاح کنند و در زمینه های خانوادگی، ازدواج، تربیت و به ویژه در کاهش میزان آسیبها در اجتماع گام بردارند.
سرهنگ جعفری خيرخواه با تاكيد بر اينكه در 9 ماهه نخست امسال 5 هزار و 345 نفر به مركز و دوایر مشاوره كلانتریهای استان مراجعه كردهاند، تصريح كرد: از این تعداد هزار و 274 نفر به مرکز مشاوره و 4 هزار و 71 نفر نیز مراجعان به دوایر مشاوره کلانتری ها بودهاند.
وی گفت: از بین مراجعان به دوایر مشاوره 2 هزار و 530 نفر پرونده ارجاعی و تعداد هزار و 541 نفر خود معرف بودهاند.
معاون اجتماعی پلیس گیلان خاطرنشان كرد: از تعداد 2 هزار و 530 پرونده ارجاعی به دوایر مشاوره کلانتریها با تلاش کارشناسان دوایر مشاوره و مددکاری استان هزار و 998 پرونده معادل 79 درصد پروندههای ارجاعی به صلح و سازش منجر شده است.
انتهای پیام/اص