سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی کنسرو شده از نظر بهداشتی هیچ مشکلی ندارد

مواد غذایی کنسرو شده از نظر بهداشتی هیچ مشکلی ندارد و مصرف کنندگان می توانند با توجه به علائم بهداشتی روی قوطی های کنسرو از آن اطمینان حاصل کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این مطلب و اظهار اینکه این تفکر که کنسروها به خاطر استفاده از مواد نگهدارنده به مدت طولانی قابل نگهداری  است و از این نظر نباید از مواد کنسرو شده استفاده کرد، افزود: اینکه کنسروها ارزش غذایی پایینی دارد، تفکر اشتباهی است.

‌مریم میرلوحی اظهار داشت: امروزه صنعت کنسروسازی در سطح دنیا رو به پیشرفت است و این در حالی است که در کشورما ، فرهنگ غالب بر استفاده  نکردن از کنسروها است.

این کارشناس صنایع غذایی  تاکیدکرد: با توجه به اینکه در فرآیند کنسروسازی در پروتئین ها و کربوهیدرات ها تغییر چندانی بوجود نمی آید و حتی برخی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نیز طی این فرآیند تغلیظ می‌شود در برخی از کشورها بر مصرف فرآورده‌های کنسروی توصیه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در فرایند کنسروسازی استاندارد میکروب کشی صورت  می گیرد و خطر بروز بوتولیسم از بین می‌رود، اضافه کرد: اگر توصیه به جوشاندن کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف شده است، از بین بردن سم میکروبی احتمالی موجود در قوطی کنسرو است که در موارد نادر این مسئله وجود دارد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: فرآورده‌های کنسرو شده صنعتی از نظر ایمنی میکروبی و ایمنی شیمیایی با بسیاری از مواد غذایی مناسب قابل مقایسه است.

‌مریم میرلوحی در عین حال کاهش نمک، روغن و شکر در صنایع غذایی را  نیازمند برنامه ریزی جدی دانست و خاطر نشان کرد: امروز با حجم بالایی از مصرف شکر، نمک و روغن در صنایع غذایی مواجه ایم که لازم است که این فرهنگ سازی از کارخانه هاآغاز شود.

وی با بیان این نکته که ایمنی امری نسبی است و افزایش ضریب ایمنی  باید از مهمترین مسائل تولیدکنندگان و سازمان های ناظر باشد، افزود: لازم است، یک سامانه دقیق ثبت و گزارش‌دهی از نقش مواد غذایی در ایجاد بیماری ها، بانک اطلاعاتی و نشر رسمی اطلاعات مربوط به ایمنی محصولات مورد آزمایش از طرف سازمان‌های ناظر و حتی بخش خصوصی ایجاد شود.

 

انتهای پیام/م

 

کم کردن نمک و روغن در صنایع غذایی نیازمند برنامه‌ریزی است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.