جمشیدنژاد بیان کرد: بخشی از توسعه با جذب سرمایه گذاری خارجی امکانپذیر است و باید از تمام ظرفیتها و مزیتهای سیستان و بلوچستان برای پیشرفت و توسعه بهره ببریم.
وی تاکید کرد: استفاده از انرژیهای نو و بهره گیری از تکنولوژیهای جدید میتواند بخشی از مشکلات این منطقه از جمله کم آبی را حل کند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان از خدمات ارزنده ایوب درویشی فرماندار سابق چابهار قدردانی کرد و گفت: افراد در مسئولیتها باید به گونهای کار کنند تا خدمات آنان تا سالها در میان مردم ماندگار باشد و از آن به نیکی یاد کنند.
نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: چابهار پیشانی توسعه ایران است و باید هر چه سریعتر مشکلات کم آبی در ۴۳۸ روستای این شهرستان مرتفع شود.
عبدالغفور ایران نژاد افزود: چابهار بیش از ۵۰ هزار نفر حاشیه نشین دارد که ساکنان آن بدون امکانات برق، آب، بهداشت و مدرسه هستند.
وی از مسئولان خواست هر چه سریعتر مشکلات فاقدین شناسنامه، آسفالت راههای روستایی، اشتغال و کم آبی روستاهای چابهار را با رهاسازی ۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در پشت سد زیردان مرتفع کنند.
فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز از حسن توجه مردم و مسئولان قدردانی کرد و افزود: در طول ۱۰ ماه مسئولیت به عنوان فرماندار از هیچ کوششی برای خدمت گذاری به مردم دریغ نکردم.
ایوب درویشی گفت: چابهار برخلاف نام و آوازه اش از محرومترین نقاط ایران اسلامی از نظر شاخص هاست و باید توجه بیشتر برای توسعه و آبادانی آن شود.
در این مراسم غلامرضا مجیدی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری چابهار به عنوان سرپرست این فرمانداری منصوب و از خدمات ایوب درویشی فرماندار سابق این شهرستان نیز قدردانی شد.
معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداریهای ایرانشهر و زاهدان از جمله سوابق غلامرضا مجیدی سرپرست فرمانداری چابهار بوده است.
چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از ۲ شهر به نامهای چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.
انتهای پیام/ع