به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ایوب درویشی فرماندار ویژه چابهار با بیان اینکه چابهار پایینترین شاخصه دسترسی به آب بهداشتی را در کشور دارد، اظهار داشت: تنها ۲۳ درصد مردم چابهار به آب بهداشتی دسترسی دارند که آن هم مداوم نیست و به صورت جیرهبندی و تنها در ۲ روز هفته است.
درویشی افزود: تنها منبع آب بهداشتی مردم چابهار آب شیرینکن کنارک در فاصله ۵۰ کیلومتری از غرب چابهار است و این آب شیرینکن با آنکه بسیار فرسوده و قدیمی است، با تنها ۲۸ هزار مترمکعب باید پاسخگوی جمعیت ۱۶۰ هزار نفری شهرهای چابهار و کنارک باشد.
فرماندار ویژه چابهار با بیان اینکه آبشیرینکن فرسوده و قدیمی کنارک توان آبرسانی به جمعیت بالای منطقه را ندارد، تصریح کرد: تنها ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب از آب آبشیرینکن کنارک به شهر ۱۲۰ هزار نفری چابهار منتقل میشود و ۳ هزار مترمکعب از آب نیز میان جمعیت حدوداً ۴ هزار نفری منطقه آزاد چابهار تقسیم میشود؛ سهم جمعیت ۴۳ هزار نفری شهر میزبان آب شیرینکن ۸ هزار مترمکعب و سهم صنایع نیز ۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب است.
درویشی خواستار افزایش ظرفیت آبشیرینکن کنارک شد و گفت: برای جمعیت فعلی شهر چابهار حداقل ۴۰ تا ۵۰ هزار مترمکعب آب نیاز است تا بتوانیم به صورت شبانهروزی آب مورد نیاز مردم را تامین کنیم و این در حالی است که در حال حاضر تنها ۱۲ هزار مترمکعب آب در شبکه است.
فرماندار چابهار ساخت حداقل یک آب شیرین کن ۲۰۰ هزار مترمکعبی برای چابهار و یک ۱۰۰ هزار مترمکعبی برای کنارک لازم است تا مردم حوزه شهرستان چابهار از کنارک تا گواتر به حداقلهای موجود در سرانه شبکه آب بهداشتی دسترسی پیدا کنند.
انتهای پیام/ع