سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زراتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

جهش چربی در دوره دبستان چاقی کودکان را به دنبال دارد

کارشناس تغذیه گفت: کودکان اغلب به دلیل بروز جهش چربی در دوره دبستان به صورت ناخودآگاه افزایش وزن پیدا می‌کنند.

میترا زراتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: مادر نقش مهمی در پیشگیری از چاقی کودکان دارد که   برای کاهش این عارضه در بین کودکان و حتی دانش‌آموزان باید الگوسازی غذایی و فرهنگ غذا خوردن اصلاح شود.

وی ادامه داد: مهمترین نقش مادر در پیشگیری چاقی کودکان این است که مواد غذایی سالم و مقوی خریدار کند و با سالم‌ترین مواد غذایی خوراک کودکان را تهیه کند.

این کارشناس تغذیه در خصوص مشکلات چاقی در بروز بیماری‌های غیرواگیر عنوان کرد:  اولیا باید ویتامین‌B و روی به کودکان بدهند ولی به دلیل آنکه فرزندان در سنین قبل از 5 سالگی لاغر اندام هستند؛ به همین دلیل مادران این وسواس را پیدا کرده تا کودکانشان چاق شوند و همین مسئله باعث بروز چنین عارضه‌ای در سنین بین 5 تا 12 سال می‌شود.

 زراتی ادامه داد: در دوره دبستان به دلیل فیزیولوژی بدن  جهش چربی در بین کودکان اتفاق می افتد و وزن آنها به یکباره افزایش پیدا می کند که اگر کودک به دلیل مصرف مواد غذایی چرب و حتی فست فود دارای اضافه وزن باشد در این صورت دچارچاقی و مشکلات پس از آن می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هنگامی که کودکان چاق می شوند به صورت ناخودآگاه دچار کوتاهی قد می شوند، یاد آور شد: متاسفانه در بین خانواده‌ها مرسوم بوده که لبنیات پر چرب به کودکان داده شود و همین مسئله باعث بروز چاقی و اضافه وزن می‌شود.

انتهای پیام/

  هشدار چاقی کودکان را جدی بگیریم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 بر اثر مصرف لبنیات پرچرب و مواد غذایی ناسالم باعث بروز بیماری‌های واگیری و فشار خون و حتی سکته‌های قلبی در دوره جوانی می‌شود.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.