به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد؛ قاسم نوایی در
نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای این شهرستان افزود:
کالای قاچاق بعد از استعلام از مراکز بهداشت و جهاد کشاورزی برای حفظ سلامت جامعه نابود میشود.
وی گفت:این کالاها شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، خوراکی و آشامیدنی، دخانیات، کیف و البسه مستعمل و میوههای خارجی بوده است.
معاون سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خراسان رضوی افزود: چهار هزار و ۲۰۰ پرونده قاچاق به ارزش ۶۰ میلیارد ریال از ابتدای امسال در مراجع قضایی خراسان رضوی تشکیل شده که اکنون در دست رسیدگی است.
نوایی تاکید کرد: پنج درصد کالاهای قاچاق کشف شده که شامل برنج و چای هستند بعد از انجام آزمایشهای لازم و اطمینان از سلامت کیفی، از طریق شرکتهای تعاونی در چرخه مصرف قرار میگیرد.
وی با اشاره به اثرات زیانبار لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق بر سلامت مردم، گفت: ۸۰ درصد این لوازم به صورت قاچاق وارد کشور میشود که عمدتا کالاهای تقلبی و یا بی کیفیت است و بعضا گزارش شده که مصرف این کالاها ناراحتیهای پوستی و اختلال در بینایی را به دنبال داشته است.
معاون سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خراسان رضوی افزود: داروها و پودرهای بدنسازی که به صورت قاچاق وارد کشور میشود، مورد تایید بهداشتی نیست و بعد از کشف امحا میشود.
فرماندار گناباد هم در ادامه این جلسه از کشف ۷۵ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق از ابتدای امسال خبر داد و افزود: بیشتر این کالاها برنج، لوازم آرایشی و بهداشتی، قرصهای ترامادول و سموم دفع آفات نباتی است.
محمد علی پور گفت: کشف برخی اقلام قاچاق مانند پارچه و انواع گوشی تلفن همراه و باطریهای وسائل نقلیه در این مدت در مقایسه با مدت مشابه پارسال به ترتیب ۸۶ و ۱۰۰ درصد افزایش نشان میدهد.
انتهای پیام //ز. ج
امحا کالاهای قاچاق در گناباد