وی بیان کرد: تاکنون هزار و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای این مجتمع آبرسانی هزینه شده و برای تکمیل آن هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر مورد نیاز است.
وی طول کل شبکه توزیع مجتمع آبرسانی تلنگ، پیرسهراب و پلان را ۶۰۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: هم اینک ۲۳۰ کیلومتر لوله گذاری برای ۱۱۸ روستا انجام شده است.
وی گفت: طول کل خطوط انتقال ۳۰۳ کیلومتر است که ۲۵۰ کیلومتر آن اجرا شده و تا سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۴۴ هزار نفر از نعمت اجرای این مجتمع آبرسانی بهره مند میشوند.
مدیر آب و فاضلاب روستایی چابهار ادامه داد: حجم مخزن ذخیره زمینی ۲۱ هزار و ۷۲۵ مترمکعب در نظر گرفته شده که چهار هزار و ۵۰۰ مترمکعب آن اجرا شده است.
نارویی تصریح کرد: میزان آب مورد نیاز در این پروژه آبرسانی ۵۲۰ لیتر در ثانیه و ظرفیت تصفیه خانه چهار هزار مترمکعب در شبانه روز در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: از مجموع ۴۳۸ روستای شهرستان چابهار ۴۰۶ روستا با ۴۹ دستگاه تانکر (۲۴ تانکر دولتی و ۲۵ تانکر استیجاری) روزانه برای هر نفر ۱۵ لیتر آبرسانی سیار میشود.
وی تصریح کرد: شاخص دسترسی مردم به آب در چابهار ۲۳ درصد است و ۷۷ درصد مردم این شهرستان به آب سالم و بهداشتی دسترسی ندارند.
وی گفت: با تکمیل پروژه آبرسانی به ۲۶۱ روستای تلنگ، پیرسهراب و پلان شاخص دسترسی به آب سالم و بهداشتی در شهرستان چابهار از ۲۳ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/گ