سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاربرد رادیوگرافی در تشخیص پوسیدگی‌های دندان چگونه است؟

شیراندشت چگونگی کاربرد رادیوگرافی در تشخیص پوسیدگی‌های دندان را تشریح کرد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  شیراندشت مسئول اجرایی، علمی رشته رادیولوژی در آستانه برگزاری این کنگره در ارتباط با موضوع جایگاه رشته رادیولوژی در دندانپزشکی اظهار کرد: رشته رادیولوژی دهان، فک و صورت از رشته های پاراکلینیک در دندانپزشکی است که این دانش و کاربرد رادیوگرافی به عنوان ابزار تشخیصی قبل از طرح درمان، نقش خود را در تمام رشته های دندانپزشکی، به‌طور موثر اثبات کرده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر با ظهور تکنولوژی دیجیتال و توموگرافی کامپیوتری تحت عنوان CBCT، دقت و سهولت مراحل رادیوگرافیک ایجاد شده است؛ همچنین با کاهش میزان تابش اشعه و بهداشت و ایمنی اشعه، استفاده مناسب از انواع رادیوگرافی های دندانپزشکی کمک شایانی به تشخیص پوسیدگی‌ها، شکستگی‌ها و ضایعات داخل استخوان شده است.

راهکارهای پیشگیری از پوسیدگی‌های وسیع دندان

مسئول اجرایی، علمی رشته رادیولوژی در دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: انواع رادیوگرافی‌های دندانپزشکی کمک شایانی حتی در بیماری‌های مفصل گیجگاهی کرده است.

وی عنوان کرد: در موارد پیچیده استفاده از تصویر بردای کامپیوتری در برش‌های معین و یا MRI در تشخیص ضایعات بافت نرم، ارتباط بین رشته ای دندانپزشکی و رادیولوژی را بیش از پیش در ارزیابی موارد تحت درمان دندانپزشکی نشان داده است.

مسئول اجرایی، علمی رشته رادیولوژی در دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران خاطرنشان کرد: در پیشگیری از پوسیدگی‌های وسیع در مراکز بهداشت ودانشکده ها، بخش رادیولوژی جزو لاینفک در بحث پاراکلینیک است و با رعایت اصول ایمنی، می‌تواند از تکرار رادیوگرافی‌های غیر ضروری جلوگیری کند.

گفتنی است؛ دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با شعار« سلامت دهان و دندانپزشکی در هزاره سوم » در تاریخ ۱۹ تا ۲۲ دی ماه سال جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد با حضور اساتید برجسته و صاحب نظران این حوزه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.