نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه احزاب باید درباره اتفاقات صورت گرفته در کشور موضع گیری کرده و خاصیت دار باشند، عنوان کرد: احزاب باید مسائل مربوط به مفاسد اقتصادی و اجتماعی، موضوعات فرهنگی و سایر مسائل را باید قدرتمند بیان کنند.
خجسته افزود: بحث گرانی ها در خصوص تخم مرغ، نان یا نحوه تخصیص یارانه ها باید به سرعت و دقت ازسوی احزاب مورد بررسی قرار می گرفت و تحلیل درستی ارائه می شد تا مردم دچار سوءتفاهم در قیمت ها نشوند و بار روانی از روی جامعه کاسته شود.
خجسته همچنین برگزاری مناظره های تلویزیونی میان احزاب را مثمر ثمر دانست و افزود: مناظره ها جای حضور دولت نیست و آنها باید کنار بایستند تا احزاب با هم مناظره کنند لذا احزاب نباید صرفا هنگام انتخابات فعال شوند بلکه باید در طول سال نیز فعالیت کنند.
نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه صداوسیما باید جایگاهی برای احزاب مشخص کند، خاطرنشان کرد: احزاب باید تبدیل به سوپاپ اطمینان افکار عمومی شوند و اعتراضات از محل احزاب بیان شود لذا یکی از دلایل نا بسامانی های اخیر فعال نبودن احزاب است.
انتهای پیام/ا