سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارشناس تغذیه

چای ترش درمان غلظت خون

یک کارشناس تغذیه گفت: غلظت خون ناشی از افزایش سرعت تولید گلبول‌های خون است اگر سرعت تولید گلبول‌ها از سرعت مرگ آنها بیشتر شود، فرد دچار غلظت خون می‌شود که این امر در مردان شایع‌تر است.

مریم شیرمستی  کارشناس تغذیه   در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  با بیان اینکه  زیاده‌روی در مصرف غذاهای با طبع گرم  زمینه‌ساز غلظت خون  است گفت:مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی  می‌تواند باعث غلظت خون شود.

شیرمستی به افرادی که غلظت خون دارند توصیه کرد از مصرف غذاهای پرادویه خودداری  و غذاهای با طبع‌سرد مانند: عرق کاسنی، انار، رب‌انار و زرشک تازه  استفاده کنند.

شیرمستی افزود: بهتر است زرشک تازه به صورت دم‌نوش مصرف شود و دم‌نوش چای‌سبز و چای‌ترش هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: مصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.


وی حجامت و خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر دانست و تاکید کرد: در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.

شیرمستی به افراد توصیه کرد: غلظت خون را جدی بگیرند، زیرا ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد.

 

انتهای پیام/ز

 

 

غلظت خون  ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.