سرپرست شبکه دامپزشکی راور با بیان این مطلب افزود: در این بازدید مشترک که بازرسان مرکز بهداشت، اصناف و اداره اماکن نیروی انتظامی نیز حضور داشتند تعداد ۹ واحد قصابی، ۶ واحد مرغ و ماهی فروشی و ۴ رستوران مورد بازدید قرار گرفت.
وی بیان کرد: تمامی مصرف کنندگان به منظور حفظ سلامت خود و خانواده باید فرآورده خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مورد تائید دامپزشکی تهیه و به مهر بهداشتی دامپزشکی روی لاشه و تاریخ های تولید و انقضاء روی محصول توجه داشته باشند و از خرید محصولاتی که خارج از یخچال نگه داری می شوند و یا فاقد بر چسب مشخصات می باشند جدا خودداری نمایند.
اسلامی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی استان کرمان و شبکه های دامپزشکی شهرستان آماده دریافت شکایات و گزارشات مردمی در این زمینه و موارد عدم رعایت موازین بهداشتی واحدهای عرضه می باشند.
انتهای پیام/س