به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،حجت الاسلام اسماعیل تدینی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار داشت: نام نویسی در این دوره قرآنی از ۱۸ آذرماه امسال آغاز و تا ۲۰ دی ماه ادامه داشت که با توجه به استقبال خوب شرکت کنندگان تا ۳۰ دی تمدید شد.
تدینی افزود: این آزمون ۱۰ اسفند ماه به طور متمرکز توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش برگزار میشود.
وی ادامه داد: آزمونهای قرآنی مشابه این دستگاهها در سنوات گذشته به صورت منفرد برگزار میشد، اما امسال برای اولین بار به طور مشارکتی، متمرکز و تحت عنوان آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری این آزمون را تقویت وحدت و انسجام برنامهها و فعالیتهای قرآنی، سنجش و ارزیابی کمی و کیفی موسسات و مراکز قرآنی، ایجاد انگیزه در میان عموم، جهت دهی آموزشهای قرآنی در موسسات قرآنی و شناسایی و به روز رسانی بانک اطلاعات قرآن کشور و استعدادهای درخشان قرآنی ذکر کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: نام نویسی در این دوره قرآنی به صورت اینترنتی در قالب ۲۴ رشته حفظ قرآن کریم، سه رشته ترجمه و مفاهیم، چهار رشته معارف اهل بیت (ع) از طریق پایگاه www.quranedu.ir انجام میشود و هر نفر میتواند همزمان در چهار رشته شرکت کند.
حجت الاسلام تدینی هزینه نام نویسی برای هر رشته را چهل تا ۵۰ هزار ریال ذکر کرد و افزود: منابع آزمونهای ۲۴ گانه به همراه نمونه سوالات آزمونهای ادوار گذشته در سایت www.quranedu.ir در دسترس عموم قرار دارد.
وی تصریح کرد: تاکنون حدود ۲ هزار نفر در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم در سیستان و بلوچستان نام نویسی کردند که این روند همچنان ادامه دارد.
وی از متقاضیان درخواست کرد فرآیند نام نویسی را به روزهای آخر موکول نکنند و هر چه سریعتر نسبت به ثبت اطلاعات شان در سامانه اقدام کنند.
سیستان و بلوچستان به گواه بسیاری از کارشناسان مسائل دینی و اجتماعی یکی از استانهای برتر کشور در زمینه فعالیتهای قرآنی به حساب میآید به طوری که علاقه مندی به علوم دینی، عشق به اسلام و قرآن و پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در جای جای این استان موج میزند و مردم مومن، خداجو و عاشق و دلباخته آن از هر فرصتی برای فراگیری مسائل دینی به ویژه حفظ قرآن کریم بهره میبرند.
تربیت افزون بر ۵۰ هزار نفر حافظ قرآن، برگزاری دورهها و کلاسهای متعدد و محافل قرآنی و وجود صدها مسجد و حسینیه و تکیه، سیستان و بلوچستان را به استان حافظان قرآن تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ع