سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابتکار مطرح کرد؛

بررسی تدوین سند توسعه زنان و خانواده/ رشد امیدبخش سوادآموزی طی ۵ سال اخیر در کشور

مشاور رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از رشد امیدبخش سوادآموزی طی پنج سال اخیر در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  معصومه ابتکار مشاور امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نشست هم اندیشی مشاوران وزرای امور زنان و خانواده و مدیران کل دفاتر امور زنان و خانواده استانداری ها که امروز در سازمان نهضت سواد آموزی برگزار شد، بیان کرد: قبل از انقلاب اسلامی یک جریان اجتماعی اندک به راه افتاد و در سال های پس از انقلاب استقبال زنان از سوادآموزی گسترده تر شد.
وی ادامه داد : امروز سواد گسترده تر از توانایی خواندن و نوشتن است. افزایش سطح اطلاع نسبت به ابعاد مختلف زندگی و قدرت تشخیص به سواد برمی‌گردد و قدرت تشخیص بدون سواد اتفاق نمی افتد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه سواد را دریچه ای به سمت قدرت درک و نقد و تحلیل نسبت مسائل و اخبار و اطلاعات می دانیم، تصریح کرد : یکی از مشکلاتی که امروز وجود دارد نحوه برقراری ارتباطات است و سواد پله اول برقراری ارتباطات صحیح و مناسبات صحیح اجتماعی خانوادگی و فرهنگی است.

ابتکار ادامه داد: امروز یکی از مشکلات دیگر ما محیط زیست است و نحوه ارتباط برقرار کردن با طبیعت، آلوده و تخریب نکردن و بهره صحیح بردن از طبیعت از مولفه‌های آرامش و تعادل روحی جامعه است و یکی از تعاریف سواد در این بعد می‌گنجد.

وی افزود: نگاه علمی و مبتنی بر تحقیقات به‌روز شده و آمار دقیق در سازمان نهضت سواد آموزی مهم است و باید حرکت سواد آموزی را با تقسیم کار ملی و نگاه بین بخشی پیش ببریم.

 زنان در سطح تحصیلات آکادمیک بسیار رشد داشته‌اند

ابتکار بیان کرد: خوشبختانه رشد سوادآموزی طی سال های 90تا  95بسیار امیدبخش است و اگر اراده در انجام امور باشد هم می‌توانیم بی سوادی را کاهش داده و هم کودکان بازمانده از تحصیل را به مدرسه برگردانیم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه انتظار داریم این نگاه در دستگاه‌های مختلف دولتی وجود داشته باشد اظهار کرد: سواد و پایه اولیه آموزش را برای اعتلا و پیشرفت زنان و بهبود شرایط خانواده و شاخص های اقتصادی، فرهنگی و بین المللی نیاز داریم. به لحاظ رتبه بندی بین المللی شکاف جنسینی علیرغم تحولات چشم‌گیر، موقعیت خوبی در جهان نداریم و باسوادی زنان می‌تواند در این زمینه بسیار کمک کند.

وی گفت: زنان در سطح تحصیلات آکادمیک بسیار رشد داشته‌اند که نشان می‌دهد این ظرفیت وجود دارد. سرعت پر کردن شکاف جنسیتی سواد توسط زنان بسیار بالا بوده و باید با استفاده صحیح از فرصت ها و به کارگیری ظرفیت های داوطلبانه، فضا را برای جذب بی سوادان فراهم کنیم.

ابتکار گفت: سند توسعه زنان و خانواده در دست بررسی است و امیدواریم با نگاه علمی و تجربه‌ای که جمع آوری کرده‌ایم نسبت به تدوین سند توسعه با نگاه جامع و فرابخشی در سطح هر استان و به فراخور شرایط خاص استانی بتوانیم در قالب تکلیفمان در برنامه ششم توسعه عمل کنیم همچنین جلسه‌ای درباره «تاب آوری» داریم که از طرح های مهم دولت یازدهم بوده است و ارزیابی ما این است که طرح باید ادامه یابد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.