وی ادامه داد: واحدها و سازمانهای متولی اعلام کردند نباید به این واحدهای سفال به علت عدم استقرار در شهرک سفال گاز داده شود تا این واحدها در داخل شهرک صنعتی سفال مستقر شوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: از گذشته با توجه به اینکه لالجین به عنوان شهر جهانی انتخاب شد سیاست سازمانهای متولی هم تغییر کرد و بلامانع بودن تأمین گاز این واحدها نیز اعلام شد.
مهدوی خاطرنشان کرد:580واحد سفال در لالجین مستقر است، تصریح کرد: این واحدها به صورت پراکنده فعالیت میکنند که حدود 280 تا 290 واحد کارگاه سفال نیز در سالهای گذشته گازرسانی شدند.
وی از گازرسانی به 120 واحد سفال در سال جاری خبر داد و افزود: به دنبال این هستیم تعداد باقیمانده این واحدها نیز گازرسانی شود تا مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدانادامه داد: طی برگزاری جلساتی با دستگاههایی چون استانداری، میراث فرهنگی، فرمانداری و شهرکهای صنعتی و صنعت، معدن، تجارت تعداد واحدهای باقیمانده به نظام مهندسی معرفی شدند تا شرایط مهیا شده و از سوی این نهاد تأیید شوند.
مهدوی با اشاره به اینکه در ابتدا باید سیستم لولهکشی در واحدها انجام شده و سپس تأمین گاز شوند، اضافه کرد: بخشی از تأمین گاز واحدهای سفال در شهر لالجین نیاز به تقویت تأسیسات گازرسانی دارد زیرا سالهای قبل که این موضوع مطرح شده بود، صرفاً گازرسانی بخش خانگی لالجین مدنظر بود.
انتهای پیام/ب