سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل بهزیستی قم:

فعالیت 20 مرکز مشاوره در قم/افزایش سن امید به زندگی در ایران به بیش از 70 سال

مدیرکل بهزیستی قم گفت:20 مرکز مشاوره در استان فعالیت می‌کنند که با توجه به نیاز جامعه به این مراکز،باید توسعه بیشتری پیدا کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سلیقه،مدیرکل بهزیستی قم گفت: سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی از جمله ابعاد سلامت است،فردی می‌تواند در این کار ادعای سلامت کند که دستی بر آتش داشته و در این زمینه کار کرده باشد.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب شاخصه‌هایی را در بعد سلامت دارا هستیم، عنوان کرد:‌ در موضوع سلامت بعد از انقلاب شاخص‌هایی مانند مرگ‌ومیر زنان باردار و موضوع واکسیناسیون را داریم که کشور ایران توانسته در سطح بین‌المللی فعالیت‌های خوبی را در این زمینه داشته باشد.

مدیرکل بهزیستی قم با اشاره به اینکه در کشور ایران سن امید به زندگی به بیش از 70 سال رسیده است، خاطرنشان کرد:‌ امید به زندگی نشان‌دهنده ارتقای سلامت و شاخص‌های پزشکی است.

سلیقه، سلامت روانی و اجتماعی را در کشور مغفول مانده خواند و تصریح کرد: اگر فردی در خانواده دچار مشکل بحران اجتماعی شود قطعاً شماره اورژانس بحران اجتماعی را نمی‌داند، برخلاف اورژانس حوادث که همه آن را می‌دانند، بنابراین این خللی بوده که درگذشته و حال با آن روبه‌رو هستیم.

وی افزایش تخت بیمارستان‌ها را شاخصه‌ای منفی دانست و بیان کرد:‌ جامعه‌ای که دچار مشکل اجتماعی شده باشد، بر تخت‌های بیمارستان آن جامعه و کشور افزوده می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان قم با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی در برنامه پنجم و ششم به‌عنوان متولی بخش سلامت است، ابراز کرد: سازمان بهزیستی ازاین‌جهت متولی این امر شده است که بتواند بخش سلامت را پررنگ‌تر نشان دهد.

سلیقه خاطرنشان کرد: باید با توجه به آموزش باورهای اصیل خود در همه زمینه‌های توسعه به‌ویژه در بخش شهری مشکلات را حل کنیم تا کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی شویم.

وی به نیاز بیشتر تزریق واکسیناسیون اجتماعی اشاره و تصریح کرد: باید با برگزاری کلاس‌های آموزشی واکسیناسیون اجتماعی به این عرصه ارتقا بخشیده و خلأهای جامعه را حل کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان قم با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی می‌تواند جامعه را دچار مشکل کند، عنوان کرد:‌ باید همانند دیگر بخش‌ها، مراکز مشاوره را نیز افزایش داده تا در جامعه دچار مشکلات و آسیب‌های اجتماعی نشویم.

 سلیقه به مراکز مشاوره فعال در استان اشاره و بیان کرد: 20مرکز مشاوره در استان فعالیت می‌کنند، اما با توجه به نیازهای جامعه به این مراکز باید توسعه بیشتری پیدا کنند.

وی آمار طلاق در کشور را نگران‌کننده دانست و ابراز کرد: طلاق مانند زلزله به‌صورت روزانه خانواده‌ها را ویران می‌کند.

مدیرکل بهزیستی قم ابراز کرد: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده در ده سال گذشته، آمار 20 هزار طلاق بررسی‌شده و دو طیف از افرادی که تحصیلات عالی داشته کمترین آمار طلاق را دارند، اما افرادی که سطح تحصیلات ابتدایی داشته بیشترین آمار طلاق را به خود اختصاص داده‌اند.

سلیقه تصریح کرد: از مرکز مشاوره انتظار داریم که پکیج‌های استاندارد را آماده و ارائه دهد و تیم مشاوره بتواند آموزش‌ها را انتقال دهد تا جامعه‌ای سالم داشته و شاخص‌ها را ارتقا دهیم و امیدواریم با برگزاری نشست‌های دوره‌های آموزشی به هدف مطلوب در این خصوص دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/ش

ضرورت توسعه ی  مراکز مشاوره در قم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.