سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا کودکان آسم می‌گیرند؟

محققان دریافته اند میکروب های موجود در دستگاه گوارش نوزاد در قرارگیری وی در معرض ابتلا به بیماری آسم در سنین بالاتر نقش دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مطالعه نشان می دهد ریسک خانوادگی ابتلا به آسم که معمولا از مادر به نوزاد منتقل می شود تنها عامل ژنتیکی ندارد.

یافته ها نشان می دهد اصلاح میکروبیوم روده نوزاد که اجتماع میکروارگانیزم ها یا باکتری های ساکن در دستگاه گوارشی هستند، می تواند ریسک ابتلا به آسم را کاهش دهد.

در این مطالعه، محققان دانشگاه آلبرتا کانادا دریافتند نوزادان پسر متولدشده از مادران مبتلا به آسم که معمولا در بالاترین احتمال ابتلا به بیماری آسم در اوایل کودکی قرار دارند، یک سوم میکروبیوم های روده دارای مشخصات خاص را در سه تا چهار ماهگی داشتند.

آنیتا کوزیرسکیج، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما شاهد کاهش قابل توجه خانواده میکروبیوم های موسوم به Lactobacillus در نوزادان پسر متولدشده از مادران باردار مبتلا به آسم بودیم.»

وی در ادامه می افزاید: «این یافته ها اثبات می کند که بیماری آسم مادر در طول بارداری با تغییر در میکروب های روده نوزاد مرتبط است.»

به گفته محققان، این کشف می تواند منجر به یافتن شیوه های پیشگیرانه برای اصلاح میکروبیوم های روده در نوزادان در جهت کاهش ریسک بیماری شود.در این مطالعه همچنین مشخص شد آسم مادر تاثیری متفاوت بر الگوی باکتریایی روده نوزاد دختر خواهد داشت.


بیشتر بخوانید: کاهش آسم در کودکان با مصرف مغزیجات 


کوزیرسکیج در این باره می گوید: «نوزادان دختر دارای مقادیر بالاتر باکتری از خانواده Bacteroidaceae خواهند بود که در حفظ مانع مخاطی محافظ از سلول های روده در مقابل آسیب ناشی از مواد آسیب زا مهم هستند.»

محققان معتقدند این وضعیت در نوزادان دختر از آنها در مقابل ابتلا به آسم در اوایل زندگی محافظت می کند. از سوی دیگر، تغییر در ترکیب باکتریایی نوزادان دختر موجب افزایش ریسک ابتلا آنها به آسم در طول دوره بلوغ شان می شود.

منبع:مهر

انتهای پیام/

علت ابتلای کودک به آسم چیست؟

برچسب ها: ابتلای ، اسم ، گوارش ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.