وی با بیان اینکه مصادیق دقیق حقوق شهروندی در نظام اداری تبیین شده است افزود: دامنه شمول آن صرفا محدود به قوه مجریه نیست بلکه شامل کلیه دستگاههای اجرایی که از بودجه کشور استفاده میکنند، میشود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: این تصویبنامه ضمانت اجرایی مشخص دارد و بر اساس اختیارات هیات عالی نظارت، کسانی که در رعایت آن کوتاهی کنند بر اساس آن برایشان مجازاتهایی مشخص در نظر گرفته شده و پس از ابلاغ این تصویبنامه مجموعهای از برنامهها در طول 9 ماه گذشته در دستور کار قرار گرفته است.
انصاری گفت: آموزش و فرهنگسازی در نظام اداری به نحوی که حدود 140 مدرس برای انجام این خدمات آماده شده است یکی از برنامههای این سازمان است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: سامانه آموزش مجازی طراحی شده است که بتوانیم کارکنان را تحت پوشش ببریم و یک چهارم از کارکنان دولت را در آن قرار دهیم. همچنین برنامه توسعه سازمانهای مردمنهاد در نظام اداری با هدفگذاری ایجاد دو تشکل در پنج استان و دو تشکل ملی.
انصاری افزود: نهادینه کردن عدالت استخدامی و شایستهگزینی در نظام اداری و ایجاد فرصت برابر برای مسئولیت از سایر برنامههای این سازمان بوده است. مردم حق دارند از نظام اداری و تدبیر شایسته بهرهمند شوند و بهترین خدمات را دریافت کنند.
وی اظهار کرد: آنچه به عنوان اعمال روابط مورد توجه بود در دولت دوازدهم به حداقل رسیده است. حضور زنان در مشاغل دولتی به واسطه برنامه مشخص ابلاغ شده است و امیدواریم تا پایان دوره دولت 30 درصد زنان حضور فعال داشته باشند.
انصاری بیان کرد: برنامه مقابله با فساد در نظام اداری از دیگر برنامههای این سازمان است، در کنار اینها توسعه و سرعت بخشیدن به دولت الکترونیک صورت گرفته است و هدف این است که تا پایان دولت تمام خدمات الکترونیک شود و ارتباط مردم با کارکنان قطع شود تا منجر به کاهش فساد و افزایش سلامت اداری شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: آخرین اقدام تدوین برنامه سنجش رضایتمندی مردم است که این برنامه به صورت آزمایشی در زمستان امسال توسط مرکز آمار انجام میشود و برنامهریزی بر عهده ماست. اجرای آن به عهده مسئولین اجرایی در سطح استانها و مواضع اجرایی خواهد بود.
انتهای پیام/