وی ادامه داد: اگر قیمت آب، برق، گاز و ... مصرفی مردم هم به آیتم افزایش قیمتها اضافه شود، مسلما قیمت بنزین کمتر افزایش مییابد.
جلالی درباره خبرهایی که حاکی از افزایش قیمت بنزین تا 1500 تومان است، گفت: باید ببینیم مجلس و دولت چه فرمولی برای تامین آن 17 هزار و 400 میلیارد تومان تهیه میکنند، از الان نمیتوان گفت که قیمت بنزین 1500 تومان میشود یا خیر.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر بخواهند فقط از راه بنزین این 17 هزار و 400 میلیارد تومان را به دست آورند افزایش قیمت بنزین زیاد خواهد بود ولی اگر سایر حاملها اضافه شود، میزان گران تر شدن آنها کمتر میشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا سازوکاری برای حذف یارانه بگیران تدوین شده است، یادآور شد: در بودجه پیشنهادی دولت مکانیزمی برای حدف یارانه بگیران ذکر نشده است ولی با اعتباری که در این بودجه برای یارانهها در نظر گرفته شده است باید 30 میلیون نفر حذف شوند.
جلالی درباره اظهاراتش مبنی بر اینکه اگر انتقاد کنیم بودجه ما کم میشود، بیان کرد: مرکزی همچون پژوهشهای مجلس گزارشی مینویسد و برخی خوششان نمیآید، یک روز دیگر گزارشی مینویسیم به شخص دیگری بر میخورد.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بحث ما این است که استقلال قوه مقننه اقتضاء میکند که سازمان برنامه و بودجه با تخصیص بودجه، مدیریتش نکند، یعنی اگر قوه مقننه بودجهای تصویب میکند بتواند آن را به دست آورد.
وی با بیان اینکه برای مرکز پژوهشها سالانه بودجهای در نظر میگیرند، اظهار کرد: آقایان میگویند حقوق و دستمزدتان را میدهیم ما میگوییم فقط پرداخت حقوق و دستمزد به کار مرکز پژوهشها نمیآید چرا که این مرکز کار تحقیقاتی و پژوهشی انجام میدهد.
جلالی ادامه داد: اینکه به نیروی خدماتی، پرسنل و پشیتیبانی حقوقی بدهند، فایدهای برایمان ندارد ما باید بتوانیم کار پژوهشی انجام دهیم لذا امیدواریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این نگاه تجدید نظر کند.
انتهای پیام/
اند به من جواب بدن من شامل هیچ یک از گروههای 8گانه نیستم ..حالا با این شرایط بایستی
جز ردیف 9 قرار بگیرم آیا افراد با شرایط فقط 2.5 میلیون نفر هستند خوب ایثارگرهای عزیز
خودشان حقوق و مزایا یی دارند و الحق حقشان است ولی این انصافه که از حذف شدگانی
مثل شرایط من ..هم ازیارانه ها سهم ببرند