سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتباط زنده تلویزیونی با شهر زلزله زده سر پل ذهاب از بم

فرماندار بم گفت: صدا و سیمای کرمان با هدف تقویت روحیه مردم زلزله‌زده سر پل ذهاب همزمان با سالروز زلزله بم، ارتباط زنده تلویزیونی با این شهر برقرار کند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ هادی شهسوارپور ، فرماندار بم گفت: می‌طلبد بزرگداشت مراسم پنجم دی ماه در تقویم کشوری به ‌صورت ویژه به آن پرداخته شود و وظیفه دستگاه‌های اجرایی است که بهترین برنامه را برگزار کنند.


فرماندار بم با تاکید بر اینکه با توجه به زلزله‌خیز بودن استان و کشور باید آمادگی کامل را داشته باشیم، افزود: صدا و سیمای کرمان در نظر دارد با هدف تقویت روحیه مردم زلزله‌زده سر پل ذهاب همزمان با 5 دی ماه سالروز زلزله بم، ارتباط زنده تلویزیونی با این شهر برقرار کند.


شهسوارپور تصریح کرد: نامه نگاری و مذاکره با استانداری کرمان درارتباط با تعطیلی ادارات شهرستان بم در روز پنجم دی ماه انجام شده است، چرا که مراسم بزرگداشت سالروز حادثه دلخراش زلزله بم هرساله در محل بهشت زهرای بم با حضور مردم شهرستان، مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/س

 

ارتباط زنده تلویزیونی بم با شهر زلزله زده سر پل ذهاب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.