امیر صحافی مدیرکل سابق فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این نشست گفت: بنده هفت سال و 9 ماه مسئولیت اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه را برعهده داشتم. در این مدت سعی کردهام بیشتر عملگرا باشم.
مدیرکل سابق فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از اعتماد پنج مدیر دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در طول مدت مسئولیتم سعی کردم در حد بضاعت، امور محوله را به خوبی انجام دهم، ایجاد خودباوری، کاهش وابستگی به بیرون از دانشگاه، راهاندازی سامانه های منادا و شیماد، اتکا به نیروهای درون سازمان، استفاده از پرورشیافتگان دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای جایگاه سازمانی و حوزه فناوری اطلاعات از اولویت های بنده بوده است.
صحافی از همکاری مدیران و کارکنان اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و برای تمام آنان آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه این نشست، محمدرضا کشاورزی سرپرست واحد الکترونیکی که با حفظ سمت، با حکم فرهاد رهبر به عنوان سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه منصوب شده است، گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات و اهمیت آن امروزه بر هیچکس پوشیده نیست.
وی افزود: تأثیر در شفافسازی، عدالت، یکپارچگی مدیریت، نظارت دقیقتر و اقتصاد از دستاوردهای گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات است و اگر چند سال گذشته تلاش می کردیم که مدیران را با اهمیت این موضوع آشنا کنیم، اکنون همه مدیران بر اهمیت این حوزه واقف هستند.
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی مدیران نگاه خوبی به حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات دارند و با تأثیر آن آشنا هستند که گواه این موضوع، تغییر در چارت دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای «اداره کل» فناوری اطلاعات و ارتباطات به «مرکز» است.
کشاورزی با قدردانی از زحمات صحافی در دوره تصدی مسئولیت اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، گفت: صحافی در دوره مسئولیت خود قطعاً با شرایط و مقتضیات دانشگاه حرکت کرده است و اکنون نیز اینگونه نیست که با او خداحافظی کنیم بلکه از کمک ها و مشورت های وی بهره خواهیم برد.
سرپرست واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نظر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این است که فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT) در این دانشگاه باید متحول شود و روحیه بنده نیز همین است. چرا که عادت به انجام کارهای روتین و عادی ندارم. در واحد الکترونیکی هم روال کار بنده اینگونه بوده است.
کشاورزی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، زیبنده است که به دانشگاهی بر پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT Base) تبدیل شود و بتواند از این حوزه درآمد غیر شهریهای کسب کند.
وی با بیان اینکه مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با سایر حوزه ها موازیکاری ندارد، تصریح کرد: در این مرکز روحیه رقابت با سایر معاونت ها و اداره های کل را نداریم، بلکه مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات کمککننده سایر حوزه هاست و امیدواریم بتوانیم با تعامل با همه همکاران، در راستای تحقق اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی گام برداریم.
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در این مسیر، از تمام ظرفیت های موجود استفاده خواهیم کرد و تنها ملاک ما کار است.
در ادامه مراسم محمدصادق ضیائی مشاور ریاست دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی با تاکید بر اهمیت موضوع فناوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: موفقیتهای حاصل شده در دوره مسئولیت صحافی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، استنادات مهم و قابل اعتنایی است که میتواند بستر ادامه راه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه مدیران نباید مسیر رفته را طی کنند، بلکه باید رو به جلو پیش روند، خاطرنشان کرد: همانطور که همه میدانند، هر دوره مدیریت در بازه زمانی مشخصی کارآیی و اثربخشی مطلوب دارد و بعد از آن زمان ممکن است کارآیی و اثربخشی لازم حاصل نشود.
رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از قبول مسئولیت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی از سوی کشاورزی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها در یک حوزه، آموزشهای مجازی را پیش میبرد و تمرکز آن در واحد الکترونیکی است که در طول سه سال گذشته به این حدنصاب دانشجویی رسیده و این موضوع نشان دهنده نگاه مدیرتی و کلان سرپرست این واحد دانشگاهی جهت بهره برداری از نیروهای آن مجموعه است.
ضیائی اظهار کرد: همانطور که کشاورزی گفته است؛ ما برای کمک به واحدها آمدهایم و بدون همکاری واحدها، کارها پیش نخواهد رفت. معنی این جمله در لغت همکاری و در بطن تخصصی آن، استفاده بهینه از منابع انسانی کارآمد دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی با بیان اینکه علم ابزار می سازد، ایمان هدف، علم سرعت می بخشد و ایمان جهت، خاطرنشان کرد: منابع انسانی ارزشی و کارآمد مهمترین سرمایه سازمان ها هستند، بنابراین مدیریت هر واحد نباید به گونه ای باشد که دوره مدیریت کلاسیک را دوباره مرور و انسان را مشابه ابزار و سایر تجهیزات بداند، چرا که انسان عامل تولید است، به تعبیری تکنولوژی نباید بر ما تسلط داشته باشد، بلکه ما باید با تسلط بر تکنولوژی و سرمایه انسانی آگاه، اولویت استفاده از آن را تعیین کنیم. بر این اساس سرمایه های اصلی دانشگاه که نیروی انسانی ماهر و توانمند هستند را می توانند محقق سازند.
ضیائی در پایان خاطرنشان کرد: باید تغییر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را با توجه به مطالب فوق الذکر که سعی در آن راستا بوده به فال نیک گرفته و به منظور تحقق اهداف عالیه دانشگاه که مدنظر است، ما جزیی از آن منظومه هماهنگ باشیم.
انتهای پیام/