وی با بیان اینکه نخستین منطقه آزاد تجاری ایران، برای بندر بوشهر مورد توجه قرار گرفت افزود: با توجه به وجود امکانات و فراهم بودن زیرساختهای لازم، برای بندر بوشهر 70 پست اسکله در دهه 50 تعریف شد.
نماینده مردم دیر، کنگان، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این استان از ظرفیت بالایی در عرصههای اقتصادی و تجاری برخوردار است تاکید کرد: محور توسعه در هر منطقه خطوط مواصلاتی از جمله خط ریلی است که فعالیتهای بندری را به مرکز کشور گسترش میدهد.
الماسی با تاکید بر این نکته که استان بوشهر بیشترین مرز دریایی با خلیج فارس دارد افزود: کوتاهترین مسیر به پایتخت کشور از طریق خط ریلی از استان بوشهر است.
وی با تاکید بر توجه به اجرا شدن خط ریلی شیراز به بوشهر تصریح کرد: خط ریلی با اتصال به بنادر و حمل بار و کالا دارای توجیه اقتصادی میشود که در این راستا راهآهن پایتخت، اصفهان و شیراز با اتصال به خط ریلی بوشهر اقتصادی میشود.
نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس با بیان اینکه بوشهر از نخستین مناطقی در کشور بود که دارای راهآهن بود افزود: در جنگ جهانی اول، خط ریلی بوشهر به برازجان فعال بود که پس از جمعآوری آن تاکنون این بندر فاقد راهآهن است.
الماسی با اشاره به اجرای 4 قطعه خط ریلی شیراز به بوشهر گفت: 4 قطعه از خط ریلی شیراز به بوشهر اجرایی شده که اکنون 10 سال است این پروژه که افزون بر 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده متوقف شده است.
وی تاکید کرد: مردم ساحل نشین استان بوشهر در انتظار اجرایی شدن خط ریلی شیراز به بوشهر هستند تا یکی از مطالبات مردم این منطقه محقق شود.
انتهای پیام/پ