وی بیان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه معادن زغالسنگ دچار ضعف است و در حقیقت راهبردی هم برای آن وجود ندارد.
پورابراهیمی ادامه داد: در شهرستان راور پهنه های معدنی زیادی در حوزه زغالسنگ داریم اما با وجود مشکلاتی که در این زمینه شاهد هستیم، ظرفیت تولید ما در کرمان به کمترین حد ممکن رسیده است.
وی با گلایه از بحث قیمت گذاری زغالسنگ در کشور گفت: در بحث قیمت گذاری زغالسنگ حریف ذوب آهن اصفهان نمی شویم، چرا قیمت جهانی زغال مبنای محاسبه فروش نیست.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با این وضعیت اسفباری که در معادن زغالسنگ شاهد هستیم و حقوق آنها سه یا چهار ماه یکبار پرداخت می شود و با وجود خطراتی که فعالیت در معدن دارد، باید این مسائل مرتفع و ساماندهی شوند.
وی با بیان این سئوال که اکنون چه کسی متولی صنعت زغالسنگ در کشور است گفت: برنامه راهبردی بدهیم و تکلیف صنعت زغالسنگ را مشخص کنیم.
پورابراهیمی اظهار کرد: در مورد صنعت زغالسنگ تنها کرمان با مشکل مواجه نیست، بلکه سمنان، شاهرود، طبس و غیره نیز درگیر هستند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار این است که برنامه جامع در این زمینه داشته باشیم و از صنعت زغالسنگ کشور حمایت کنیم، مهمترین تصمیمی که در صنعت زغالسنگ باید گرفته شود، قمیت گذاری صحیح است که امروز دارد به هزاران کارگر مظلوم این صنعت جفا می شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وضعیت تولید مس در کرمان باید نسبت به سالهای 91 که در رکورد قرار داشت، اکنون به 2 برابر می رسید، اما حدود 30 درصد پایین تر است.
پورابراهیمی گفت: وضعیت شرکت های بزرگ اقتصادی در استان کرمان باید مشخص و گردش مالی آنها به استان وارد شود، دود و سم و هزار مشکل از صنایع بزرگ را در کرمان داریم، اما مانده حساب های رسوب شده در تهران است.
شورای عالی معادن استان کرمان با حضور معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت در استانداری کرمان تشکیل شد.
انتهای پیام/ح