سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید فرآورده های پروتئینی در لالی افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لالی از افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رقیه سلطانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لالی با اشاره به افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در این شهرستان بیان کرد: در راستای افزایش مشاغل خانگی و ارتقاء سطح تولید فرآورده های پروتئینی شامل؛ مرغ و تخم مرغ، در آذر ماه سال جاری ۳ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه بومی در سطح روستاهای این شهرستان توزیع گردید.

وی اظهار داشت: این اقدام سبب افزایش بهره وری بهره برداران و اشتغالزایی ۳۰ نفر بطور مستقیم می شود.

سلطانی تصریح کرد: تولید روزانه ۲ هزار عدد تخم مرغ و ۵ تن گوشت سفید از جمله نتایج توزیع جوجه ها خواهد بود.

انتهای پیام/گ

افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در لالی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.