وی افزود: اگر بودجه احزابی خاص را منحصرا دولت تقبل کرده است و مزیتی متفاوت برای آنها تعریف میکند در این صورت میتوان گفت که شائبه دولتی شدن برای آن احزاب وجود دارد.
حبیبی تصریح کرد: اما این مسئله که سرانهای برای احزاب فعال از محل بودجه عمومی اختصاص پیدا کند هرگونه شائبه دولتی بودن را از تشکلهای سیاسی دور نگاه خواهد داشت.
دبیر کل جبهه ایستادگی بیان کرد: در کشور ما بیش از 200 حزب وجود دارد که بسیاری از آنها عملا خاموش هستند و دلیل آن این است که احزاب از حداقل منابع مالی برخوردار نیستند، اما اختصاص 5 میلیارد و 700 میلیون تومانی در بودجه 97 میتواند مشوق و قوت قلبی برای احزاب باشد. البته اختصاص بودجه به تشکلهای سیاسی باید تنها ابزاری برای تشویق و براساس عملکرد آنها باشد.
حبیبی با اشاره به اظهارات اخیر برخی چهرههای سیاسی مبنی بر اینکه اصلاح طلبان نمیخواهند تاوان عملکرد دولت فعلی را در انتخابات 1400 بپردازند، تأکید کرد: اصلاح طلبان در دو انتخابات ریاست جمهوری گذشته نقش غیرقابل انکاری داشتهاند اما اینکه بگوییم دولت در عملکرد خود رویکردی اصلاح طلبانه دارد و مسئولیت رفتار آن را بر دوش اصلاح طلبان بیندازیم عادلانه نیست چرا که روحانی هیچگاه خود را اصلاح طلب ندانسته است.
انتهای پیام/