وی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت پخش، بنزین را به جایگاهداران تحویل میدهد و پول آن به خزانه واریز میشود؛ در این مرحله است که وزارت نفت برای پرداخت دستمزد جایگاهداران و کامیونداران باید از خزانه درخواست پول کند؛ بنابراین نزدیک به دهها میلیارد تومان طلب داریم که باید از خزانه پول برداشت کنیم.
وزیر نفت با بیان اینکه 3 هزار و 500 جایگاه نفت و بنزین و 2500 جایگاه CNG داریم، بیان کرد: تحویل بنزین و فرآوردههای نفتی به این جایگاهها اختلاف نظرهای بسیاری ایجاد میکند که کار را به دادگاه میکشد؛ اما اگر طبق مصوبه دولت نفت، بنزین، گازوئیل در محل انبار به جایگاهدار فروخته شود اختلاف و دعواها کاسته میشود.
زنگنه تأکید کرد: این که گفته میشود مالکیت جایگاهها با طرح برندینگ به خطر می افتد درست نیست، این مسئله اختیاری است و واگذاری جایگاهها به صورت اجبار انجام نمیشود.
وزیر نفت با بیان اینکه با طرح برندینگ کمیت و کیفیت سوخت، ایمنی جایگاه و ظاهر جایگاه نیز مورد توجه قرار می گیرد، ادامه داد: برای اجرای طرح برندینگ 85 شرکت تقاضا دادند و صلاحیت آنها بررسی شد بنابراین انحصاری در کار وجود ندارد و شرکتهای برند تنها میتوانند سهم 20 درصدی در نظارت، سهم 30 درصدی در سطح استان و سهم 50 درصدی در سطح شهرستان داشته باشند که این نگاه به نفع کشور تمام میشود.
وی در خصوص اینکه قانون به او اجازه ایجاد چنین طرحی را داده است، گفت: طبق قانون نفت در سال 91، وزیرنفت اختیار مقررات و دستور العملها در زمینه حسن امور توزیع نفت و گاز و نظارت بر فرآیند تجارت نفت و گاز را برعهده دارد ؛بنابراین کار ما غیرقانونی نیست.
زنگنه اظهار کرد: طرح برندینگ باعث کاهش تصدی و هزینههای دولت میشود، هم پالایشگاهها میتوانند جایگاه داشته باشند و هم جایگاهدارانی داریم که پالایشگاه ندارند،این طرح در واقع تشویقی است.
انتهای پیام/