وی از وجود سه مرکز فنی و حرفهای شبانهروزی در استان بوشهر خبرداد و افزود: این سه مرکز که در کنگان، بوشهر و گناوه قرار دارند نه تنها آموزشهای لازم را ارایه میدهند بلکه مشکل اسکان و تغذیه مهارتآموزان نیز فراهم میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با صنعت نفت تصریح کرد: با توجه به نیازهای استان در دو حوزه انرژی اتمی و صنعت نفت، رایزنیها و تفاهمنامههای مورد نیاز با این مجموعهها فراهم شده و به دنبال این هستیم که زمینه آموزش افراد متناسب با نیازهای این دو مجموعه انجام دهیم.
کازرونی با تاکید بر توجه به تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز صنایع نفتی و گازی بیان کرد: یکی از دلایلی که در گذشته امکان جذب نیروهای بومی استان در صنایع نفت و گاز جنوب استان بوشهر را ایجاد نمیکرد نبود تخصص و مهارت در بین این افراد بوده است که در طی چند سال گذشته با ارائه دورههای مهارتآموزی زمینه ایجاد تخصصهای فراوانی متناسب با نیازهای استان فراهم شده است.
وی از توانمندسازی مهارتی مددجویان کمیته امداد استان بوشهر خبر داد و افزود: در 9 ماه امسال 158 دوره آموزشی برای مددجویان کمیته امداد انجام شده است که دو هزار و 87 نفر شامل یکهزار و 412 نفر زن و 675 نفر مرد بودهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهرخاطر نشان کرد: از این تعداد یک هزار و 34 نفر که شامل 50 درصد این تعداد هستند در آزمونهای لازم شرکت کردهاند.
وی با اعلام 338 هزار و 42 نفر ساعت آموزش در طی 9 ماه امسال، تصریح کرد: عمده این آموزشها در زمینه مشاغل خانگی، مشاغل مرتبط با نیروگاه اتمی، نفت و گاز و نیازهای استان بوده است.
انتهای پیام/پ