این مسابقه با استقبال گسترده گروههای دانشجویی و صنعتی از دانشگاههای مطرح کشور مانند صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، شیراز و شاهرود و گروههای صنعتی از شرکتهای کارفرمایی مانند شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی حفاری، شرکت فلات قاره و شرکت مناطق نفت خیز جنوب و سایر شرکتهای پیمانکاری روبرو شد.
هدف از برگزاری این مسابقه، استفاده از توان علمی دانشجویان و همکاری گروهی با متخصصین و صاحب نظران صنعت نفت کشور است تا شرکت کنندگان با استفاده از ایده های خلاق خود از امکانات و مواد اولیه و در دسترس استفاده کرده و راه حل هایی برای مشکلات صنعت ارائه دهند.
در میان شرکت کنندگان این مسابقه، علاوه بر رشته مهندسی نفت، دانشجویان و تیمهای صنعتی از سایر رشتهها مانند مهندسی پلیمر، مهندسی معدن، مهندسی شیمی، مهندسی مواد و مهندسی مکانیک وجود دارد.
فرآیند داوری 26 تیم شرکت کننده در این مسابقه انجام و 16 گروه منتخب برای شرکت در مرحله نهایی این مسابقه انتخاب شدند.
اختتامیه این مسابقه در هفته پژوهش و 25 آذرماه و با حضور تیمهای منتخب، نمایندگان صنعت نفت و حامیان برگزار خواهد شد.
تیم های شرکت کننده در این مسابقه باید یک سیال پایه آبی سبک و یا گل سبک پایه آبی( با حداکثر چگالی pcf 55) طراحی و بسازند.
هدف از این مسابقه سبک سازی گل حفاری می باشد که در عملیات حفاری جهت جلوگیری از فوران چاه استفاده می شود
گل ساخته شده توسط شرکت کنندگان از دو منظر ارزیابی میگردد میزان سبک سازی گل که نسبت به آب سنجیده می شود بدین معنی که هر چه گل ساخته شده سبک تر از آب باشد مناسب تر است.
میزان پایداری سیال حفاری که در طول 72 ساعت سنجیده می شود بدین معنی که گل ساخته شده چه مقدار بدون تغییر و پایدار باقی می ماند.
انتهای پیام/