به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در  مطلب زیر  با استادیوم های ورزشی مسابقات فوتبال جام جهانی آشنا می شوید.

 کازان آرنا ( Kazan Arena ) – کازان

کازان را “پایتخت ورزشی روسیه” می دانند و استادیوم کازان آرنا یکی از مدرن ترین و جدیدترین استادیوم های این کشور است که با امکاناتی به روز و مجلل میزبان تماشاچی ها و تیم های مختلف فوتبال است. کازان آرنا در سال ۲۰۱۳ ساخته شده است و یکی از  قدیمی ترین استادیوم های ورزشی این مسابقات به شمار می رود. در مسابقات جام جهانی فوتبال روسیه ۲۰۱۸ مسابقه ایران و اسپانیا در این استادیوم فوتبال برگزار خواهد شد. کازان آرنا ۴۵۳۷۹ نفر ظرفیت دارد.

 

 

  1. اکاترینبورگ آرنا (Ekaterinburg Arena ) – یکاترینبورگ

این استادیوم ورزشی که قدمت آن به سال ۱۹۵۷ باز می گردد در سال ۲۰۱۷ بازسازی شده و به شکل کنونی تبدیل شده است. در بازسازی انجام شده چهره قدیمی استادیوم تغییر کرده و سعی شده تا طرحی هنری تر و زیباتر ارائه شود. ظرفیت کنونی این ورزشگاه ۳۵۰۰۰ نفر است.

 

 

  1. استادیوم المپیک فیشت (Fisht Stadium ) – سوچی

این استادیوم برای مسابقات المپیک و پارالمپیک زمستانی ۲۰۱۴ ساخته شد که با برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال  ۲۰۱۸ ، دومین استادیوم پس از استادیوم تورین ، خواهد بود که هم میزبان مسابقات المپیک بوده هم جام جهانی فوتبال. استادیوم المپیک فیشت در شهر سوچی قرار گرفته است و مهم ترین مسابقه ای که در آن برگزار خواهد شد مسابقه بین تیم های فوتبال پرتغال و اسپانیا خواهد بود.

 

 

  1. استادیوم کالینینگراد (Kaliningrad Stadium ) – کالینینگراد

استادیوم کالینینگراد که با نام آرنا بالتیکا نیز شناخته شده است یکی از جدیدترین ورزشگاههای ساخته شده در روسیه است که تا دسامبر ۲۰۱۷ تکمیل می شود. این ورزشگاه در فاصله ۴۵ کیلومتری مرز لهستان قرار دارد. استادیوم کالینینگراد ۳۵۲۱۲ نفر ظرفیت دارد و در جزیره اوکتیابرسکی ( Oktyabrsky island ) ، در شرق مرکز شهر کالینینگراد ، واقع شده است.

 

 

  1. استادیوم اسپارتاک (Spartak Stadium) – مسکو

این استادیوم ورزشی با نام اوتکریتیه آرنا ( Otkrytiye Arena ) خانه تیم فوتبال اسپارتاک مسکو است که در سپتامبر ۲۰۱۴ ساخته شده است. این استادیوم ورزشی یک جاذبه دیدنی نیز دارد که مجسمه گلادیاتور معروف ، اسپارتاکوس ، است که روبه روی درب ورودی آن واقع شده است. استادیوم ورزشی اسپارتاک ۴۵۳۶۰ نفر ظرفیت دارد.

 

 

  1. استادیوم لوژنیکی (Luzhniki Stadium ) – مسکو

استادیوم ورزشی لوژنیکی در ابتدا در سال ۱۹۵۶ تاسیس شد اما به مناسبت برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ، در سال ۲۰۱۷ بازسازی شده و ظرفیت ورزشگاه به ۸۰۰۰۰ نفر افزایش یافت. این ورزشگاه تا به امروز میزبان بیش از ۳۰۰۰ مسابقه ورزشی باشگاهی و بین المللی بوده است که آخرین مسابقه ای که در این ورزشگاه برگزار شد بازی دوستانه بین روسیه و آرژانتین بود. همچنین بازی افتتاحیه جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ بین روسیه و عربستان نیز در استادیوم ورزشی لوژنیکی برگزار می شود. علاوه بر اینها این ورزشگاه بزرگ میزبان مسابقه فینال جام جهانی ۲۰۱۸ نیز خواهد بود.

 

  1. استادیوم نیژنی نووگورود ( Nizhny Novgorod Stadium ) – نیژنی نووگورود

استادیوم نیژنی نووگورود یکی از ورزشگاههای جام جهانی ۲۰۱۸ است که در کنار رودخانه واقع شده است. بازسازی های انجام گرفته به روی این استادیوم ورزشی تا دسامبر ۲۰۱۷ به پایان می رسد و قرار است به یکی از خارق العاده ترین ورزشگاههای مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ تبدیل شود. استادیوم نیژنی نووگورود ظرفیت حدودی ۴۵۰۰۰ نفر را دارد.

 

 

  1. استادیوم روستوف آرنا (Rostov Arena ) – روستوف-نا-دونو

روستوف آرنا نیز یکی دیگر از استادیوم های ورزشی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ است که در کنار رودخانه واقع شده است. ساخت این ورزشگاه از سال ۲۰۱۴ آغاز شد اما به دلیل اشتباهاتی که در ابتدا در ساخت آن بوجود آمد کمی دیرتر از حد معمول ، یعنی سال ۲۰۱۷ ، به اتمام رسید. ظرفیت این ورزشگاه ۴۵۰۰۰ نفر است.

 

 

  1. استادیوم کرستوفسکی (Krestovsky Stadium ) – سن پترزبورگ

استادیوم کرستوفسکی یا استادیوم سن پترزبورگ قرار بود یکی از خارق العاده ترین و جذاب ترین ورزشگاههای جهان باشد که کمی در ساخت آن نیز تاخیر ایجاد شد و در نهایت در آوریل ۲۰۱۷ تکمیل شد. گفته می شود در ساخت این استادیوم نه تنها تاخیر بیش از حدی پیش آمد بلکه هزینه ساخت آن نیز ۵برابر چیزی که تصور می شد بوده است. این استادیوم ورزشی که تقریبا ۶۵۰۰۰ نفر ظرفیت دارد در جزیره کرستوفسکی در شهر سن پترزبورگ واقع شده است و میزبان مسابقه فوتبال ایران و مراکش در جام جهانی ۲۰۱۸ خواهد بود.

 

 

  1. استادیوم سامارا (Samara Arena ) – سامارا

استادیوم سامارا که در شهر سامارا روسیه واقع شده است با نام کاسموس آرنا نیز شناخته شده است. این استادیوم نیز در جزیره ای خارج از شهر اصلی واقع شده است و هنوز بازسازی آن تکمیل نشده است. استادیوم سامارا ۴۴۰۰۰ نفر ظرفیت دارد.

 

 

  1. استادیوم موردویا آرنا (Mordovia Arena ) – سارانسک

سارانسک کوچک ترین شهر میزبان مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ است که ساخت استادیوم ورزشی آن از سال ۲۰۱۰ آغاز شده است. این ورزشگاه در نزدیکی ایستگاه قطار و فرودگاه جدید شهر واقع شده است که موجب شده رسیدن به آن نسبت به ورزشگاههای دیگر ساده تر و بدون دردسرتر باشد. استادیوم موردویا که میزبان مسابقه فوتبال ایران و پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۸ است ۴۴۰۰۰ نفر ظرفیت دارد.

 

  1. استادیوم وولگوگراد آرنا (Volgograd Arena) – وولگوگراد

این استادیوم ورزشی با ظرفیت ۴۵۰۰۰ نفر در شهر وولگوگراد روسیه قرار دارد و ساخت آن تا اوایل سال ۲۰۱۸ به اتمام خواهد رسید. استادیوم ورزشی وولگوگراد نیز در نزدیکی رودخانه وولگا به جای یک استادیوم قدیمی که در سال ۱۹۵۸ ساخته شده بود قرار گرفته است.

 

 

منبع : لست سکند

انتهای پیام/

با استادیوم های ورزشی مسابقات فوتبال جام جهانی روسیه آشنا شوید