وی با بیان اینکه 48 درصد از جمعیت شهرستان تویسرکان شهری و 52 درصد روستایی است، افزود: نیمی از مردم شهرستان تویسرکان در روستاها زندگی میکنند.
فرماندار شهرستان همدان با تأکید بر اینکه شهرستان تویسرکان دارای 221 اثر است، تصریح کرد: از این تعداد 164 اثر در بخش مرکزی و 57 اثر در بخش قلقلرود است.
مومیوند ادامه داد: از 221 اثر تاریخی و گردشگری تویسرکان 67 اثر به ثبت رسیده است، بیان کرد: از این تعداد 32 اثر در بخش مرکزی و 35 اثر در بخش قلقل رود است.
مومیوند با بیان اینکه آرامگاه حیقوق نبی، مسجد جامع سرابی و غیره از جمله آثار تاریخی تویسرکان است، بیان کرد: بازار تاریخی تویسرکان نخستین بازار سرپوشیده است که در دوره صفویه در استان همدان احداث شده است.
وی ابراز کرد: عملیات احداث هتل فاران تویسرکان به 60 تخت در حال انجام است که میتواند یکی از هتلهای خوب استان باشد.
فرماندار شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه تعدادی مجوز راهاندازی مراکز اقامتی برای شهرستان صادر شده است، بیان کرد: در صورت به نتیجه رسیدن این اقامتگاهها مشکلی در پذیرش و اقامت گردشگران و مسافران ایجاد نمیشود.
مومیوند در خصوص بازسازی بناهای تاریخی در تویسرکان بیان کرد: بازسازی کاروانسرای فرسفج با 200 میلیون تومان، خانه دکتر اقتداری، مدرسه شیخ علیخان زنگنه، خانه معصومی و غیره در این شهرستان انجام شده است.
انتهای پیام/ب