وی اظهار کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن دریافت چغندرقند از کشاورزان و ۲۶۰ هزار تن نیز ظرفیت تولید شکر در زمان عادی کارخانههای موجود است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با بیان اینکه سیاست سازمان صنعت، معدن و تجارت مبنی بر وارد کردن شکر خام است، تصریح کرد: برای اینکه کارخانهها فعالتر شده و هزینههای ثابت کاهش یابد، به دنبال ورود شکر خام هستیم.
اسکندری گفت: هم اکنون آذربایجانغربی پس از خراسان رضوی دومین استان در موضوع تولید شکر است.
وی با بیان اینکه قند به عنوان صنعت مادر در استان تلقی میشود، بیان کرد: همچنین از نظر ظرفیت نیز، ۱۶ تا ۲۰ درصد شکر کشور در کارخانههای آذربایجانغربی تولید میشود.
اسکندری با اشاره به اینکه امسال در مجموع رقم ۴۰۰ میلیارد تومان، مبلغ خرید چغندرقند توسط کارخانهها بوده است، افزود: در این رابطه تاکنون ۱۴۵ میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: هم اکنون پیشبینی استحصال شکر در سال ۹۶ در آذربایجانغربی ۲۶۵ تا ۲۷۰ هزار تن است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با بیان اینکه هم اکنون به طور میانگین سه هزار نفر به صورت مستقیم در کارخانههای قند استان اشتغال دارند، تصریح کرد: علاوه بر آن هفت هزار نفر نیز به طور غیرمستقیم در بخشهای مختلف بارگیری، تخلیه، لجستیک و شرکتهای حمل و نقل فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته مبلغ ۵۵۰ میلیارد تومان ارزش خرید چغندر در توسط توسط کارخانهها بوده است بیان کرد: امسال نیز مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شده که به اقتصاد استان تزریق و به دست کشاورزان میرسد.
انتهای پیام/ن.م