سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرسی و نظارت دقیق بر بوفه های مدارس

خوراکی هایی که در بوفه‌های مدارس عرضه می شوند باید دارای پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، علامت استاندارد و نام و نشانی کارخانه باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد   ، محمدی معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش وپرورش شهرستان مهاباد در این باره گفت : شش بازرس امسال از طرف آموزش وپرورش برای نظارت بر بوفه های مدارس تعیین شده اند و با بازدید از مدارس بر مواد خوراکی عرضه شده در بوفه های مدارس نظارت می کنند.

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان مهاباد هم با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط بر وضعیت بوفه ها نظارت مستمر دارند،گفت: بازرسان شبکه بهداشت و درمان به صورت ماهانه مواردی مانند ساختمان بوفه، وضعیت کاشی کاری و مواد غذایی را که در بوفه ها عرضه می شود بررسی می کنند.

رحیمی افزود: فروش خوراکی هایی مانند نوشابه و دوغ گازدار،پفک و مواد دارای ارزش غذایی پایین دربوفه های مدارس غیرمجاز و ممنوع است و باید از ورود آن به مدرسه و بوفه ها جلوگیری شود.

انتهای پیام/ع

خوراکیهای بوفه مدارس باید کاملا استاندارد و بهداشتی باشند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.