سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اطلاعات کم باغداران علت از بین رفتن باغات انار ساوه اعلام شد

محقق خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی استان مرکزی علت از بین رفتن باغات انار ساوه را بی اطلاعی باغداران از روش‌های جلوگیری از سرمازدگی عنوان کرد.

  غیبی محقق خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛  گفت:درباره جلوگیری از سرمازدگی انار گفت: اگر کشاورزان ساوه‌ای از روش‌های جلوگیری از سرمازدگی اطلاع داشتند و این کارسال گذشته انجام می‌شد درختان انار ساوه دچار سرمازدگی نمی‌شدند.

غیبی افزود: می‌توان از آنتی فریز‌هایی که مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی است استفاده کرد تا شیره سلولی غلیظتر شود و در نقطه‌های پایین‌تر یخ ببند.

وی با بیان اینکه در دنیا از این روش استفاده می‌شود، اضافه کرد: این روش مبارزه با سرمازدگی هزینه زیادی ندارد و هر کشاورز با ۲۰۰ هزار تومان می‌تواند باغ خود را نجات دهد واگر در سال گذشته این کار انجام می‌شد درختان انار ساوه دچار سرمازدگی نمی‌شد.

محقق خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه باید به کشاورزان اطلاع رسانی کامل انجام شود، ادامه داد: آگاهی نداشتن کشاورزان باعث آسیب به کشاورزان و جامعه کشاورزی می‌شود.

وی هدف دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع را آشنایی کشاورزان با شیوه‌های نوین کود دهی عنوان کرد و گفت:: همچنین در این دوره روش‌های مقابله با تنش‌های محیطی سرما و گرما از راه تغذیه هم آموزش داده شد.

شریفی رییس جهاد کشاورزی ساوه هم با اشاره به برگزاری دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع برای کشاورزان و باغداران ساوه گفت: در این دوره ۱۰۰ کشاورزی که پیشرو هستند و متوسط عملکردشان از بقیه کشاورز‌ها بیشتر باشند حضور دارند و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه اعطا می‌شود.

انتهای پیام / ج

دوره آشنایی کشاورزان و باغداران ساوه با تنش‌های سرما و گرما

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.