سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس فدراسیون آسیایی کونگ فو :

هدفمان عضویت در شورای المپیک آسیایی است/ فرهنگ ایرانی را با تو آی به دنیا معرفی می‌کنیم

حیدری گفت: پس از آسیایی شدن تو آی به دنبال عضویت در شورای المپیک آسیایی هستیم.

به گزارش خبرنگار کشتی ورزمی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان رضا حیدری رئیس فدراسیون آسیایی توآی و رئیس فدراسیون کونگ فو هنرهای رزمی در جمع خبرنگاران گفت: ایران کشوری بزرگ و با تمدن است. کمتر کشوری در جهان همانند ایران دارای پتانسیل های تاریخی و فرهنگی است و در سطوح مختلف از جمله المپیک و آسیا مدال دارد. با وجود دستاوردهایی که از گذشته تا کنون به ما رسیده است هیچ رشته ورزشی به نام ایران ثبت نشده است. این موضوع را بارها تکرار خواهم کرد تا مسئولان نگاه ویژه ای به ما داشته باشند. رزم ایرانی تاریخچه ای 3500 ساله دارد و نقوشی از هزاران سال پیش بر جای مانده است که صحت این موضوع را مشخص می کند.

اوافزود: جلسات متعددی با وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار کردیم تا پتانسیل فراوان رزم های ملی ایران که ریشه تاریخی دارند را معرفی کنیم. مسئولان قول های مساعد دادند. کمتر کسی باور داشت که ما بتوانیم در عرصه بین الملل رزم ملی ایران را معرفی کنیم. اما با تلاش کادر مدیریتی فدراسیون توانستیم این کار را انجام دهیم. ما سال گذشته اولین گام قانونی وبین المللی خود را برداشتیم و اولین دوره مسابقات آسیایی را در کرمانشاه برگزار کردیم که 19 کشور در آن حضور یافتند. ضمن این که مجمع بین المللی را برگزار کردیم.

رئیس فدراسیون کونگ فو  درباره برگزاری دومین مسابقات آسیایی گفت: دومین دوره از این رقابت ها از 15 تا 20 آذر ماه سال جاری با در مشهد مقدس برگزار می شود. 32 تیم در این رقابت ها شرکت خواهند داشت. به علاوه این که قبل از آغاز رقابت ها دوره داوری درجه C آسیا برگزار می شود. 

حیدری ادامه داد: لازم است با شخصیتی حقوقی وارد عرصه های بین المللی شد. ما به عنوان اولین فدراسیون رسمی آسیایی تو آی ثبت رسمی شدیم و به طور قانونی متولی رزم های ایرانی هستیم. برای کشورهای عضو فدراسیون آسیایی، پذیرش فرهنگ ایران کمی سخت بود به همین دلیل آموزش ها را آغاز کردیم. کلاس های آموزشی برگزار شد، سی دی های آموزشی تهیه و به کشورها ارسال شد که مورد استقبال قرار گرفت. این کشورها از فدراسیون ایران درخواست مربی و مدرس می کنند.

رئیس فدراسیون آسیایی توآی بیان کرد: در عرصه جهانی برای پیوستن به اسپورت اکورد باید از هر 5 قاره عضو داشته باشیم. سال گذشته 30 کشور در مجمع جهانی درایران شرکت کردند، نمایندگان رسمی کمیته های ملی المپیک کشورها و دبیران کل کمیته های ملی المپیک و روسای فدراسیون ملی از جمله این افراد بودند. تبادل فرهنگی و فنی انجام شد و اقدامات مورد حمایت وزیر ورزش هم قرار گرفت. کمیته ملی المپیک نیز کمک های فراوانی انجام داد.

 رئیس فدراسیون کونگ فو هنرهای رزمی خاطر نشان کرد: یکی از شرایط حضور در شورای المپیک آسیایی برگزاری سه دوره مسابقات آسیایی است. در کنار این مسابقات شرایط سنگین دیگری نیز گذاشته شده است. دومین دوره مسابقات آسیایی در مشهد برگزار می شود. درابتدا گمان می کردیم 15 کشور در رقابت ها حضور خواهند داشت اما 30 کشور در دو بخش آقایان و بانوان اعلام آمادگی کردند. این موضوع نشان می دهد زحماتی که تا کنون برای نهال کونگ فو انجام شده است به بار نشسته است.

حیدری اضافه کرد: مسئولان باید به این باور برسند که باید برای عضویت فدراسیون کونگ فو شورای المپیک آسیایی باید هزینه کرد. در کشورهای شرق آسیا قدمت و تمدن آن ها با ایران قابل مقایسه نیست هر کدام چند رشته ثبت شده در شورای المپیک آسیایی و اسپورت اکورد دارند. با این روش می توانند فرهنگ و سنن خود را به دنیا معرفی کنند. این اتفاق می تواند با حداقل هزینه و حمایت های مستمر برای ایران نیز رخ دهد. اگر در شورای المپیک آسیا عضو شویم مدال های کونگ فو تو آ در رنکینگ کشور تاثیرگذار خواهد شد. این موضوع دستاورد بزرگی در مدال آورری خواهد بود. ضمن این که می توان فرهنگ خود را به دیگر کشورها صادر کنیم.

او با هشداری به جامعه کونگ فو ادامه داد: به جامعه ورزشی هشدار می دهم که ورزش های وارداتی با فرهنگ خاص خود وارد فرهنگ ایرانی شده اند حتی در سلام کردن نیز بر اساس رفتارهای شرق آسیا رفتار می شود. این موضوع در نا آگاهی جوانان صورت می گیرد. این اتفاقات به فرهنگ لطمه می زند. جامعه کونگ فو آماده است با برند توآی "دعوت به دوستی و تعامل" در شورای المپیک آسیا و اسپورت اکورد خوش بدرخشد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره فرآیند پیوستن توآی به شورای المپیک آسیایی خاطر نشان کرد: فرآیند ثبت رشته های کاراته و تکواندو 30 الی 40 سال طول کشیده است. اما از آن جا که جامعه کونگ فو تو آی متمایز است و 3500 سال قدمت دارد امیدواریم این اتفاق هر چه زودتر رخ دهد.

 انتهای پیام/

اظهارات حیدری درباره آسیایی شدن کونگ فو توآ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.